1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
lupuconstantin
Ultima activitate:
23 Mar 2018 la 23:41
Înscris:
19 Feb 2018
Mesaje:
0
Aprecieri primite:
0
Puncte trofeu:
0
Sex:
Masculin
Aniversare:
22 Iul 1974 (Vârstă: 43)
Locație:
Galati

lupuconstantin

Oblete, Masculin, 43, din Galati

Mai bine stapanul vorbelor nespuse,decat robul vorbelor spuse! 24 Feb 2018

lupuconstantin a fost văzut ultima dată:
23 Mar 2018 la 23:41
  1. lupuconstantin
   lupuconstantin
   Mai bine stapanul vorbelor nespuse,decat robul vorbelor spuse!
 • Încărcare...
 • Despre

  Sex:
  Masculin
  Aniversare:
  22 Iul 1974 (Vârstă: 43)
  Locație:
  Galati
  Salutare!Constantin Lupu ma numesc si sunt din Galati.Pescuiesc doar pe ape salbatice(Dunare,Bratul Macin,canalele de irigatie din zona de frontiera cu Republica Moldova,mai rar Siret si Prut,etc) si sunt un pescar polivalent.Nu am un stil anume preferat,ma adaptez locului si conditiilor de pescuit.La spinning sunt incepator,cu capturi bunicele as spune la biban,cativa avati,cateva stiuci.Somn si salau inca nu am prins la spinning(anul asta ii voi aborda si pe ei).M-am inscris pe forum pentru ca am gasit informatii corecte,abordari intre membri de bun simt si chiar am facut si un deal bun cu domnul Adrian,din Sibiu(de la care am cumparat o barca Porta Bote si caruia ii multumesc pentru seriozitate).Pe masura ce voi capata experienta pe apa in pescuitul la spinning,voi impartasi si colegilor de pe forum,in masura in care vor fi interesati.
  Daca adminii forumului vor sesiza ceva greseli pe care le fac,ii rog sa ma corecteze,vor fi doar din nestiinta ,fara rea-vointa.
  Fire-ntinse tutror!