Conținut recent de PUPU

 1. PUPU

  Lacul Pantelimon.

  Am zis ca nu mai comentez da nu ma pot abtine,in primul rand care e lacul Pantelimon ,toata lumea se refera la partea de dincolo de pod ,de fapt lacul Pantelimon era impartit astfel, Pantelimon 1 cel cu insula lui Abraham de la Metalu si pantelimon2 cel de dupa pod,e mult de povestit si nu e...
 2. PUPU

  Cele mai bune"gume" de salau.

  Cum zice colegul mai sus toate gumele prind , si e mult,mult prea mult de discutat , sunt multe modele foarte reusite unele mai scoase in fata altele mai pe soptite,de exemplu Smith vivid e o guma foarte buna ,la fel si Megabass spark amandoua au jocul si finetea necesara baltilor si marimii...
 3. PUPU

  Gume bune la biban

  O guma cu care am prins foarte bine anul trecut pe Dambovita a fost si twisterul de la mann's ctg r8 .
 4. PUPU

  Ce upgrade ar fi "necesar" pt un stradic fl 3000?

  Colegu eu sunt curios de unde ai scos 12 dB , caci in rest e ok cu rulmentii.
 5. PUPU

  Experimente

  O idee pt cei care schimba gumele folosind acelasi jig si care nu agreaza pe cele no collar caci de ce cele cu sau wire keeper nu mai vorbim.Se pot intepa de multe ori, mai nasol ramine de la contraspinul carligului. Eu mi le torn doar pt Dunare.
 6. PUPU

  Rezultatele partidelor

  Cand prinzi una adevarata si la inceput sigura pe ea te face sa crezi ca ai luat cinestie ce iar apoi incepe dragsterul uiti toate ciocanele ,chiar si alea de 5-6 kg vara care lupta de la inceput te fac dependent.
 7. PUPU

  Lanseta Custom, Rodbuilding, Proiecte finalizate

  Am patit si la torzite pe un NFC dintr-o bucata si tot in masina ,la Sea Guide cele de otel le poti indrepta de mai multe ori , e invers la cele cu rama din titan ,e oarecum ca la aluminiu si duraluminiu , duralul e mai rezistent dar nu suporta mai mult de 1-2 inddoiri,oricum trebuie rabdare .
 8. PUPU

  sarbatori fericite

  Craciun fericit!
 9. PUPU

  Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

  Prima oara am observat la clean unde am luat din intamplare un Freams 2000 s totLt si la fel fata de T.P -uri ,ai control mult mai bun ,pacat ca nu are rulment sub tambur ,in rest i-am pus eu pe toti, cele de stiuca sunt amandoua de 3000 .
 10. PUPU

  Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

  Imi place mult manivela asta noua de la Certate spre deosebire de cea de la Stella , pe lansetele de stiuca le am pe amandoua si cu Stella parca invart roata de la put ,la salau cu jig nu ma deranjeaza dar cand dau cu voblere aceiasi senzatie sau poate doar piticii mei.
 11. PUPU

  Turnare jiguri

  Oooo...1500w e cred dublu ca rezistenta originala ,in mod normal nu e nici o problema caci termostatul opreste tot acolo si nu afecteaza utilajul,bineanteles ca e mai rapid, la turnarea cu ajutorul ibricului folositi polonicul si o sa vedeti diferenta .
 12. PUPU

  Turnare jiguri

  Nu se topeste f repede nici cu furnalul , insa are avantajul ca plumbul curge lin si uniforn in conul de intrare pastrand oarecum si temperatura , la furnal eu nu incalzesc niciodata matritele .La ibric e cel mai naspa sa torni direct cu el ,asta nu inseamna ca nu merge da ca sa zic asa ,, se...
 13. PUPU

  Turnare jiguri

  Intradevar cel mai bine si usor se toarna cu furnal Lee dar se poate turna la fel de bine si pe flacara cu un recipient care sta in permanenta pe plita si cu un polonic adaptat, cu buza mai ingusta sau mai larga in functie de greutatea jigului . E important ca polonicul sa fie si el adus la...
 14. PUPU

  Cum sa interpretam corect expresia "Blank Toray" ?!?

  Dupa doua partide .
 15. PUPU

  Ce fir textil bun recomandati?

  Folosesc Sunline Career high x6 ,super fir.
Sus