1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.
VladP
Ultima activitate:
4 Feb 2018
Înscris:
14 Dec 2016
Mesaje:
9
Aprecieri primite:
20
Puncte trofeu:
3
Sex:
Masculin
Locație:
Bucuresti
Ocupație:
Pescar profesionist, in alta viata :)

VladP

Oblete, Masculin, din Bucuresti

Cea mai gustoasa cafea !!! 21 Sep 2017

VladP a fost văzut ultima dată:
4 Feb 2018
  1. VladP
   VladP
   Cea mai gustoasa cafea !!!
   1. adiwolf apreciază asta.
 • Încărcare...
 • Despre

  Sex:
  Masculin
  Locație:
  Bucuresti
  Ocupație:
  Pescar profesionist, in alta viata :)
  Experienta anterioara rezonabila in pescuitul la crap (la boiles).
  Cu ajutorul unui forum (multumiri lui Lucian Fiat din Arad) am indragit pescuitul la feeder, in special pe rau. Descoperind astfel frumusetea apelor naturale, din dorinta de a fi mai eficient si de a ma deplasa mai usor cu un echipament redus, am incercat de unul singur si spinningul, de la inceputul lui 2015. Am avut norocul sa pot pastra voblerul cu care am prins primul peste, un clean la Salmo Hornet pe Sabar clapping. Prefer apele naturale, mi se pare un pescuit foarte provocator, pentru ca raurile noastre indura multe rele in zilele astea.
  Invat singur, cat pot si cand pot si multumesc membrilor acestui forum pt ca aici gasesc majoritatea raspunsurilor la intrebarile mele inca nescrise. Voi incerca sa particip activ in forum, cat ma pricep, fiind motivat de seriozitatea discutiilor si de nivelul ridicat de cunostinte pe care le au unii membrii chiar experimentati. Sper ca asa e bucurostare ... glumeam ! Multumesc oameni buni si continuati sa scrieti ! Cel mai bine e sa inveti din greselile altora, costa mai putin (timp si bani). Chiar imi place forumul asta first.