• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.
Z
Înscris
Aprecieri
41

Postări profil Ultima activitate Postări Despre

 • daca sti in Romania pe cineva care poate face curs de sonar Lowrance 7ti.ts as fi amator
  Z
  Zoran
  Salut mircea, nu, nu stiu pe nimeni in RO care sa faca cursuri sonar... Cursuri sonar
  Daca mai este de actualitate, o putem rezolva in octombrie, dupa data de 10.10, doar ca trebuie sa vi la Divici - Moldova Noua.
  salut Zoran. sunt Mircea ctin unul din fratii gemeni cu viermii de pescuit.am o problema cu sonarul ti ts . pe harta cand navighez semnul de barca imi lasa o dara neagra pe unde umblu si nu stiu sa o scot. ajuta-ma te rog. este o dara lata nu una subtire de o culoare prestabilita. desi nici pe aia nu o vreau . te salut. cand vi la Romania ?
  AlexH
  AlexH
  Salut. Iti raspund eu pana intra Zoran. Ceea ce vezi tu se numeste "Trail" (traseu) si iti arata implicit traseul parcurs. Se poate activa sau dezactiva astfel:
  Intri la "Settings" -> "Chart" -> dai scroll pana la "Trails" si pui pe Off.

  P.S. Foloseste te rog pe viitor mesageria privata pentru mesaje private. Postarile de profil sunt publice si le pot vedea oricine.
  Z
  Zoran
  Salut Mircea, ceea ce vezi tu cu dunga groasa se numeste Structure overlay. In meniul hartii ra' sa dezactivezi aceasta functie...
  Vin peste vreo 2 saptamani, dar sunt ocupat pina pe 09.10. Deocamdata sunt liber din 10.10 ptr 2 sapt.

  Cursuri sonar
  Daca te intereseaza cursuri sonar, o putem rezolva in octombrie, doar ca trebuie sa vi la Divici - Moldova Noua.
 • Încărcare...
 • Încărcare...
 • Încărcare...