Înaintaș pentru biban

CostinV

Oblete
Silviu, eu am folosit diverse variante de struna de titan knotable, asa cum ai ales si tu sa procedezi, cu success chiar. Parerea mea este ca, cele impletite se comporta foarte similar cu un textil si rezista onorabil.

Acum folosesc rola de struna Titan Stroft NiTi Polywire de 0.3 sau 0.35, nu a cedat dupa multe marlite in Delta si se gaseste si la noi in magazine, insa nu reusesc sa gasesc variane mai subtiri. In mod bizar, varianta "mono" de titan, care e foarte rigida comparativ cu variantele impletite, mi-a adus rezultate mai bune in anumite zile decat varianta impletita.

Dovezile sunt doar in materie de observatii personale, schimband strune in aceeasi zi (varianta mono se stramba dupa un timp). Tinem cont ca foloseam aceleasi agrafe si aceleasi varteje la confectionarea lor. Amintesc de aceasta pentru ca, in varianta Stroft, rola de struna mono se gaseste si cu grosime de 0.20 si lungime dubla fata de varianta impletita, la acelasi pret.

Ca ultima observatie, varianta mono de titan se stramba dupa un timp (cum am mentionat mai sus) si in zilele foarte active mi s-a si rupt, comportandu-se ca si o sarma pe care indoind-o de multe ori in acelasi punct o poti rupe.

Insa, deoarece pentru mine a si adus rezultate mai bune (singura explicatie fiind ca poate ma ajuta mai mult sa joc naluca corect), zic sa nu ocoliti optiunea asta.

De curiozitate, ce grosime ai ales pentru strunele confectionate?
 

miker2ka

Salau
A-ti observat diferente la dropshot provocate de grosimea fluoro-ului? Eu am tot testat 0.20 si 0.33 si ju am observat. Nu am mai puține/multe atacuri.
 
Sus