2015 - Bilant,analiza, si ... "Unde-am gresit ?" :)

  • Autor subiect Deleted member 13
  • Dată creare

octavio79

Black Bass
Aceleași regrete precum alți colegi de aici le am și eu un legătură cu puținul timp pe care-l pot aloca pescuitului însă când ajung ma bucur din plin. Am și norocul de a avea un grup frumos de prieteni și buni pescari cu care împărtășesc momente extraordinare.
În același timp recunosc ca și bălțile unde mergem ne favorizează și sunt mult mai îngrijite față de ceea ce vad cu tristețe în România
Anul acesta am început în forță și pescuitul un waders și ma pasionează sa pescuiesc așa.
Am început sa ma profilez doar pe gume și am rezultate din ce în ce mai bune. Voblerele rămân acolo pentru cazurile de urgență.
La echipamente m-am decis să iau decât material care chiar îmi place și sa nu mai dau banii pe chinezării și scule pe care nu le voi valora. A fost o cheltuială în plus pe multe scule care chiar nu-și aveau rostul.
La pescuitul la șalău anul acesta am stat mai rău ca în anii anteriori, a mâncat slab și lacul unde ma duc cel mai mult a fost braconaj destul. Acum spre toamnă autoritățile sau deșteptat și au băgat taxă și controale severe. Sper să-și revină cat mai repede ca are potențial.
Mai regret foarte mult ca nu am reușit sa ajung acasă de sărbători cu toate ca aveam biletele de avion cumpărate însă a fost imposibil.
După toate acestea va doresc tuturor un CRĂCIUN FERICIT și Un An Nou și mai bun și unde sa avem parte de o viață mai frumoasă.
 
Sus