Incearca sa tii firul tensionat cand tai ,unele foarfeci asa functioneaza cum trebuie…daca e firul moale nu are nici un efect..Abia astept sa incerc boom shadurile astea. Par a fi ce trebuie pentru apa limpede. In schimb forfecuta de la daiwa pentru textil lasa de dort …
Forfecuța de la Rapala… și ai rezolvat problema…forfecuta de la daiwa pentru textil lasa de dort
Am luat si eu anul asta 2 cuttere tip unghiera de la daiwa si sunt sub orice critica.In schimb forfecuta de la daiwa pentru textil lasa de dort …
tocmai asta e ideea. o foarfeca buna taie firele netensionate... asta abia taie firul intinsIncearca sa tii firul tensionat cand tai ,unele foarfeci asa functioneaza cum trebuie…daca e firul moale nu are nici un efect..
degeaba are zimti, nu taie de loc. despre clestele rapala pot sa spun ca mie mi se pare foarte calitativ si imi place ca este inclinat in jos fata de maner si asta te ajuta cand incerci sa scoti ancorele din gura pestelui. pana la urma e vorba de gusturi, toti clestii fac acelasi lucru. am si varianta mica pentru clean/biban si ma declar multumit de eleForfecuta are cumva zimti spre varf?
Eu am unele cormoran cred (undeva pe la 5 lei parca au costat) cu zimti la varf si taie perfect ... dar cum zice si Andrei trebe tinut firul intins ... probabil cu firul intins orice foarfeca taie binenu conteaza ca-i rapala sau no name ...
In alta ordine de idei, am o gramada de clesti-patenti ... Astia mag pliers de la rapala sunt asa buni? Isi merita banii?
Eu il am pe asta: https://xxxxxxx/foarfeca-tip-cleste-delphin-pentru-fir-textil.html Pare exact acelasi produs, dar la pret dublu. Totusi calitatea este excelenta.Cel mai bun cleste pt fir textil este de genul asta: https://danmitranescu.ro/ustensile/272-cleste-pentru-fir-textil.html
Am cumparat unul in urma cu vreo 8 ani si taie ca in prima zi. Pana am dat de el am folosit foarfeci de la Rapala, Korda sau no name. Dupa maxim doi ani trebuia sa le schimb....
Parca taie mai bine fix ce nu trebuie =))Caci flacara, "taie" si ce nu trebuie.....HiHiHi.
Exact asa am si eu, doar cu plasele negre. Foarte rar a dat rateu. Multumit de eaEu asta folosesc, taie orice diametru de fir textil, si nu trebuie tensionat, sunt super multumit.Vezi atașament 52389