Achizitie lanseta fishingtackle24

Salut,vreau sa achizitionez o lanseta de pe fishingtackle24.de.Pot face plata cu un card de cumparaturi online ?(este in lei).La metode de expediere am DLC si DHL.Care e diferenta?Multumesc anticipat
 
Salut.
1. poti face plata cu card de cumparaturi, nu e problema daca e in lei. Singura chestie e ca iti face o conversie la un curs al bancii.
2. La expediere vad ca ai GLS si DHL, cred ca e ok cu oricare (din experienta curierii GLS sunt mai ok decat cei DHL, cel putin pe Bucuresti). In functie de lungimea de transport, pretul difera . Daca este coletul sub 1.2m este mai ieftin cu DHL, daca depasesti 1.2m DHL te taxeaza suplimentar cu 20 eur. Oricum DHL livreaza colete de maxim 1.5m iar GLS de maxim 2m.
 

Atașamente

eu am comandat cateva lansete din elvetia si germania, toate au ajuns ok cu gls. Oricum tine de impachetare mai mult, pentru ca la curier pot aparea situatii in care coletul este lovit.
 

Sami

Biban
Sper sa nu iti trimita si tie cum mi-au trimis mie blanc nfc de 220 cm din Franta,de la Rodhouse,intr-un tub,impropriu spus tub ca era triunghi de carton,iar blancul lipit pe una din cele trei parti.
Nu va mai spun cm aveam mocovul pana am desfacut blancul de acolo...ma luasera transpiratiile la 9 dimineata :))
 

AlexH

Moderator
Membru personal
"Tubul" triunghiular prezinta o siguranta mai mare la transport coletarie, mai ales daca in interiorul acestuia se introduce un tub normal, rotund.
 

Sami

Biban
Era doar blancul in folia lui,nici vorba de tub in interiorul triunghiului de carton.
 
Bun,in cazul in care,prin absurd,coletul are probleme,ce e de facut?Nu sunt pesimist dar sa stiu cum sa pun problema,in caz ca s-a mai confruntat cineva
 

Septimiu

Salau
Daca vezi urme vizibile la exterior, verifici continutul in prezenta curierului si faci un proces verbal in care mentionezi pagubele (are cureirul formular). Poze cat mai clare si apoi cu astea anunti magazinul care a trimis si ei ar trebui sa rezolve.
 
Sus