alainmaxut
Oblete
Se spune ca firul alb textil este invizibil in apa! Se mai spune ca cel mai bun vobler sau guma pentru știuca este cel de 8 cm tip roșioara ! Sunt curios de părerea voastră!
Eu folosesc un fir textil alb (Berkley Ultra Carrier 8) nu fiindca e invizibil sau mai discret decit alte culori, ci fiindca e extrem de rezistent. Impresia mea e ca unii pesti vãd albul suficient de bine cit sa se alarmeze, la pastrav sunt convins de asta. In schimb pe stiuca nu o prea intereseaza culoarea textilului, salaul... cum vrea el.Se spune ca firul alb textil este invizibil in apa! Se mai spune ca cel mai bun vobler sau guma pentru știuca este cel de 8 cm tip roșioara ! Sunt curios de părerea voastră!
Pai mie nu mi se pare ca e chiar asa în totala opoziție cu ce au spus ceilalți mai sus.Contrar și-n totala opoziție cu colegii de mai sus
Alex colegii au susținut ca pescuitul nu e o ecuație sau formula matematica iar eu susțin ca este . Am și probat și documentat asta chiar aici pe forum .Pai mie nu mi se pare ca e chiar asa în totala opoziție cu ce au spus ceilalți mai sus.
Presupun ca bancherii nu învata la scoala statistica și probabilități , si o fi SF ramura asta a matematicii pentru ei da’ nu-i bai . Mi-ai mai cerut formule si cand ti le-am dat ai zis ca-s pierdere de vreme așa ca nu intenționez sa repet gresala.Ecuatiile sau formulele matematice se exprima cu ajutorul numerelor sau simbolurilor de numere, cum ar fi x, y, etc. Ori eu aici nu vad nici o ecuatie sau formula, ci doar cuvinte. Deci pana nu vedem o formula sau ecuatie matematica pe bune, rezulta ca pescuitul este literatura, genul literar pseudo-stiintifico-fantastic.
Q.E.D.
Dã-i drequ de bancheri cu statistica lor (pe care o cam invatza...), ca aici e vorba de ceva mult mai interesant!colegii au susținut ca pescuitul nu e o ecuație sau formula matematica iar eu susțin ca este
Sincer sa fiu nu cred ca ar fi o idee asa buna pentru ca s-ar pierde farmecul pescuitului in sine. Daca am stii exact unde se afla toti pestii nu ar mai exista pic de suspans. Pana la urma deaia suntem pescari la spinning majoritatea si nu la stationar.o estimare a zonei lacului unde salaii se afla in cea mai mare parte a timpului