alegere mulineta pentru clean

AlexH

Moderator
Membru personal
Las' ca-i bine asa. Numai discutand se pot ajunge la unele concluzii. Important e ca cei care asculta sa filtreze informatia care li se potriveste.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Ad literam asa e, dar de exemplu cum eu pescuiesc dupa mai multe specii, ar fi aiurea sa vizez somnul cu mulineta de 2000S de la Shimano. Chiar si invers mi se pare aiurea sa merg sa prind cleni de 20cm cu "vinciuri" de somn, desi asa e mai plauzibil.
Probabil ca dedicat aici e mai mult in acceptul ca nu pescuiesc decat la clean cu ea, ca am alta mulineta pentru stiuca...
Sper ca m-am facut inteles.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Ciprian, de curiozitate , cand va mai intalniti , intreaba-l pe nea Ion daca nu cumva iar placea si lui o lanseta mai de Doamne-ajuta? Sau daca si-ar cumpara una daca ar avea bani destui incat sa-si permita?
Banuiala mea e ca el stie cat ii e plapuma, nu are posibilitati pentru prea mult si a invatat sa faca cat poate cu ceea ce are. Nu are nu pentru ca nu si-ar dori ci pentru ca, dintr-un motiv sau altul viata nu i-a permis. Cum zicea Adi mai sus, e expert pe locurile lui pentru ca, acolo poate el sa mearga si acolo-si gaseste si el putina liniste si relaxare. A invatat atat cat locul si specia lui favorita i-au permis. Toata stima pentru el jos palaria Am intalnit multi astfel de oameni. Insa ei au dorinte la fel ca si noi ceilalti atat ca, nu pot sau nu mai gasesc util sa si le satisfaca.
Apropo de placerea de a pescui, nu-i nu stiu ce chestie orgasmica insa , pescuitul fara chinuri e placere. E o placere sa nu injuri ca nu poti lansa destul de departe, ca nu ti s-a inodat firul tot la al doilea lanseu, ca nu simti unde-ti e naluca si ce face , e o placere sa nu te doara mana si spatele dupa cateva ore de pescuit si asa mai departe.
Apropo , ruptul betelor pe genunchi e o solutie mai buna decat sa dai un pumn la primul pom si dupa aia sa stai toata vara cu mana in ghips ;) (nu ca as fi facut-o eu insa s-a intamplat ) . Multi oameni cauta sa-si descarce oful cum pot si unii sunt mai vulcanici din fire (mai ales daca le da motive captura vietii)
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Crezi ca vrea alt bat capzid O avut ocazia sa primească bete cadou cu mulineta cu tot ,nici mort ,,
Una e sa primesti cadou si alta sa-ti cumperi tu ;) Oamenii in varsta cam stiu ca "noblesse oblige" adica in viata nimic nu vine gratis si, de regula, cei ce fac un cadou asteapta ceva la schimb astfel ca, atunci cand iti vine randul te simti dator si nu poti sa refuzi sa faci ceva cand ti se cere. Omul simplu, trecut de o anumita varsta, stie bine ca nimic nu vine gratis si multe cadouri se refuza din bun simt si demnitate.
In plus, si daca e cum zici , tot as fi curios ce-ti raspunde la cele doua intrebari la care as mai adauga una : De ce mosule scula asta , ce are asa special de nu vrei s-o schimbi?
 

manns

Stiuca
Bada Alex ..
Dar nu știți cum e cu cei bătrâni .știu una și bună .
Si ce ar trebui sa intelegem, te obliga sa pescuiesti cu acelasi echipament ca al lui sau esti de acord cu "mosu" si consideri ca cei care ti-au raspuns "bat campii" ?
Vad ca ai pomenit de somn de 60 de kg, ala a fost scos tot cu o mulineta facuta pe vaporul ce vine din China ?
 

Mal

Salau
Si ce ar trebui sa intelegem, te obliga sa pescuiesti cu acelasi echipament ca al lui sau esti de acord cu "mosu" si consideri ca cei care ti-au raspuns "bat campii" ?
Vad ca ai pomenit de somn de 60 de kg, ala a fost scos tot cu o mulineta facuta pe vaporul ce vine din China ?
Cu harponul capitanului Ahab.
 

Wurger

Somn
Trebuie sa va ganditi si unii si altii ca nu toata lumea vede la fel pescuitul. Pentru unii e pasiune, pentru altii e provocare, pentru altii e relaxare, pentru moșu, probabil e o modalitate de a ramane tanar asa cum stie el.
Aici, pe forum, ponderea cea mai mare e de pasionati care chiar daca au cel mai tare combo, tot nu se opresc din cautari. Si nu o fac pentru ca nu prind peste, dar sunt ca atletul ala care vrea sa.si depaseasca recordul cu inca o miime. E campion la ce face dar in afara de competitia cu altii el incearca sa se autodepaseasca. In plus, daca a luat.o pe calea asta si a ajuns sa fie primul, ce sa faca !? Sa se opreasca si sa se apuce de colectionat tigăi ? Nu continua sa urce si se bucura de asta. Altii insa nu inteleg ce.i mai trebuie. Alearga si ei dar alearga ca sa se mentina suplii nu ca sa ajunga in cartea recordurilor. Si astia din urma nu.si iau pantofi cu cuie de sprint ca sa alerge in jurul blocului.
 
Sus