1. Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Mai mult.

Ambarcatiuni experimentale

Discuție în 'Barci' creată de oberstd, 19 Iun 2017.

 1. RaduG

  RaduG Biban

  Înscris:
  1 Feb 2016
  Mesaje:
  72
  Aprecieri primite:
  283
  Locație:
  Pitesti
  A ! cred ca si puntea plutea. Erau panouri sandwitch din spuma. Cred ca erau de 5 cm grosime. Ideea e ca l-am vrut mare pentru ca urma sa devina velier. Cu derivor, carma,...etc
  Pentru scopuri mai umane cred ca mergea o teava mai subtire taiata in doua. Pentru o persoana ar fi ok.
  Sistemul de grinzi de sub punte se monta in 10 minute. Era cu panglici din alea cu intinzator. Daca faceam si puntea de plasa cum era la rebelcat si micsoram la scara cred ca iesea ceva lejer de transportat si montat. Impedimentul major este lungimea flotoarelor. Trebe un break sau portbagaj pe masina....
   
  Wurger, orka și Espasia apreciază asta.
 2. alinm

  alinm Biban

  Înscris:
  3 Mar 2015
  Mesaje:
  121
  Aprecieri primite:
  122
  Locație:
  Zalau
  Eu am o idee cu o chestie demontabila de genul asta, flotoare 30×30×240/300cm, sandwich polistiren extrudat intre 2 foi de tabla de 2-2,5mm mm usor ambutisata longitudinal la mijloc si pe margini si prinsein suruburi una de alta prin polistiren.

  Apoi pe punte ... dupa imaginatie dar as vrea ceva supersimplu, un scaunel, un livewell, un motor electric si baterie, un bimini demontabil. Ma gandeam si la o margine de panza pentru stropi si sa nu cada toate de pe platforma.

  Eventual un motoras mic de 2,5-4cp...

  Ceva ca si mini bass boat gen pelican bass rider dar mai lat si cu pontoane mai mari.

  As merge oricand cu asa ceva decat intr-o coaja de pneumatica.
   
  Ultima editare: 28 Sep 2017

Distribuie pagina asta