kingofbeasts

Rod Builder
De cateva zile imi tot fac revizia la voblere pentru noul sezon si m-am saturat de luat la pila trilingurile (ca sa nu zic ca la unele de 2-3 sezoane am pilit de am ajuns la contraspini zimbettt). Din acest motiv m-am hotarat sa schimb dar nu gasesc ce vreau eu asa ca apelez la voi pentru o mana de ajutor deci caut ancore 2x marimi mici 10-8-6 pentru voblere. In general foloseam Gamakatsu si Owner dar de un an Gamakatsu nu gasesc iar la Owner (cele 2x cu cioc de papagal) am avut rateuri pe atac din pricina varfului orientat spre interior presupun.
Tentante ar fi ancorele outbarb de la VMC , cele saltwater, dar nu pare sa aduca nimeni in tara sau cel putin eu n-am gasit.
Ceva sugestii de la voi ?
Ps . de astea stie cineva ceva de iasa pretul asta pe bucata ? buaaaaah
http://www.xxxxxxxx/carlige-pescuit-carlige-trokar-c-1515_1521.html

• Like
Reactions: Mal

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ancore de la Decoy nu am folosit dar am folosit carlige pentru linguri si voblere pastrav, sunt foarte bune. La fel si agrafele de la Decoy, as presupune ca si ancorele sunt ok.

oldheinz

Biban
Kingule, daca imi faci o lista cu denumiri exacte si cantitati, la prima iesire la Szeged ma intorc cel putin cu o evaluare de impact financiar. Trebuie avut in vedere ca la astia lucrurile se misca repede, si sa imi puna pe masa "next generation". Valabil si pentru restul colegilor, ca eu stiu si sa fac nu numai sa povestesc. Asa ca daca va doare ceva, si aveti banuiala legitima ca s-ar gasi "dincoace de Dunare", glasuiti, si daca pot , va ajut.

kingofbeasts

Rod Builder
Kingule, daca imi faci o lista cu denumiri exacte si cantitati, la prima iesire la Szeged ma intorc cel putin cu o evaluare de impact financiar. Trebuie avut in vedere ca la astia lucrurile se misca repede, si sa imi puna pe masa "next generation". Valabil si pentru restul colegilor, ca eu stiu si sa fac nu numai sa povestesc. Asa ca daca va doare ceva, si aveti banuiala legitima ca s-ar gasi "dincoace de Dunare", glasuiti, si daca pot , va ajut.
Eu tie si asa iti sunt deja dator , asa ca imi vine greu sa indraznesc din nou bucurostare o sa fac totusi o lista cu unele chestiuni care m-ar interesa si iti dau pe privat , multumesc inca odata .

Claudiu

Administrator
Membru personal
Daca nu ai gasit inca arunca o privire la ancore Trabucco Shinken : http://powerfishing.ro/64-ancore . Par ok, nu le-am probat

vT5wYVL.jpg

Claudiu

Administrator
Membru personal
Aici ne putem expune parerile despre diverse ancore folosite in pescuitul rapitorilor la spinning

A

Alin Ms

Guest
Am shinken de la trabucco. Foarte tari... difera marimile fata de owner st-56. Am luat de 2 pt rapala j13 dar sunt unpic cam mari. Am de la owner st-66.... le-am luat pt cat de bine arata. Mi se par bune de pus in vitrina. zimbettt

RYOBI

Stiuca
Eu folosesc Gamakatsu 2X luate din SUA Round Treble negre la toate voblerele le schimb de noi nu sunt ieftine dar merita in ultimi 2-3 ani procentu rateurilor a scazut simtitor
Pe linguri am pus Owner cred ca le am luat o idee supradimensionate sa vad sper sa nu le afecteze evolutia la cata stiuca am pe aici lingurile mele sunt noi

J

jean3107

Guest
Eu cu voblerele scufundatoare am mereu probleme deoarece din cauza voblerului de pe burta se agata mereu in bradisul de pe fundul apei.
Stiti cumva daca le dau jos ancorele de pe burta, poate influienta evolutia voblerului in apa?!

A

Alin Ms

Guest
Ancora de pe burta ajuta si la echilibrarea voblerului deci evolutia clar va fi alta. Si tot la fel de sigur vor creste si rateurile. Cred ca mai bine incerci voblere flotante pe care le poti opri cand ajungi la buruiana si treci peste ea.

Salutare prieteni !!! Eu folosesc numai Profi Blinker XXX Strong High - Carbon Drilling de diferite numere , sunt date naibi ancorele astea , nu am avut rateuri prea multe de cand am decis sa schimb tot arsenalul !!! Stima si fire intinse !!!

gabyspin

Stiuca
Eu cu voblerele scufundatoare am mereu probleme deoarece din cauza voblerului de pe burta se agata mereu in bradisul de pe fundul apei.
Stiti cumva daca le dau jos ancorele de pe burta, poate influienta evolutia voblerului in apa?!
Sau poti sa le schimbi si sa pui duble pe burtanaughtynaughty

R

RNN57

Guest
.........eu pt. oscilante si woblere folosesc 13B de la Gamakatsu si Fox Carbon thumbup..... marimea corelata in functie de naluca folosita.... iar pt rotative, cele de la Mustad..... naughty

M

Mal

Guest
Va rog sa mi spuneti unde gasesc carlige simple pentru microvoblere si chiar voblere. Asta deoarece pestii pe care ii prind frecvent au gura moale si rar se intampla sa am intalniri cu vreun tren. Am schimbat mai multe feluri in speranta sa nu i ranesc inutil . Ancorele folosite de mine momentan sunt VMC predator/ barbarian outbarb care sunt misto tare, mie imi plac mai mult ca Gamakatsu , dar sunt overkill pt clean sau biban. Nu ma deranjeaza nici single hookuri debarbetate. Nr 8 sau 10
Chiar daca pierd lupta e meritul pestelui.
Multam

Sus