M

Mal

Guest
Owner cultiva S-55m sau debarbetate S-55BLM de pe voblere.ro
La voblere de 5cm merg și de 6 dar la celelalte de 8 sunt ok.
Comandate, dar am luat 8 si 10, io voblere peste 5 cm nu am, ca si asa zic sa iau niste canibali mai mici si un pilot pentru batut balta cu succes. Canibalii cred ca i pap io peste iarna ca din noiembrie dragonu ma baga la hibernat. Daca vine vreun tren peste mine, dau vina pe debarbetate si pe culoarea maro ce mi va umple de respect tanga-ul.

miker2ka

Stiuca
Ce ancore recomandati pentru stiuca? Vreau sa-mi fac niste stingere (nu stiu cum se numesc in romana) pentru gume.

Wurger

Somn
Cred ca e prea generala intrebarea.
Merge orice firma buna (adica nu chinezisme rebranduite) si in rest eu ma gandesc ca spre deosebire de o ancora pt lingura, care e bine sa fie mai larga, astea care sunt puse pe corpul gumei, ar fi bine sa fie mai mici, mai stranse si fiind pt stiuca, cu sarma solida.
Ar fi bune alea marine (argintiu mat) pe gume deschise la culoare si alea negre pe gume inchise.
As mai alege o sarma / struna buna, care sa imi dea incredere ca nu pleaca stiuca cu ancora in gat.
Asta as face eu daca mi.as face de la zero si daca ma astept la niste capturi importante. Pentru marle de pana intr.un kil jumate, ce e pe piata de la Effzett sau alte firme e arhisuficient.

miker2ka

Stiuca
Nu pleaca sigur ca "sarma" o voi face din varteje in serie (de fabrica). Clar mai mici ca la lingura, dar de care? Cerc clasic sau putin intors? Varf clasic sau "cut- point". Ca sunt diferite modele la fiecare producator si eu nu stiu nimic despre ancore :D

A

Avat

Guest
cleanercrist in pescuitul știucii e important ca ancorele să înțepe foarte bine ,deci poți verifica dacă vîrful ancorei este tocit zgîriind cu vîrful o unghie,și dacă vîrful nu lasă urme, atunci vîrful este tocit,și trebuie schimbată tripla.nnnoroc

LukeS

Biban
cleanercrist eu am ajuns sa schimb ancorele pentru voblerele de stiuca, nu la liplessuri in special, ci mai ales la nalucile mai mari. Dar indiferent de naluca, schimbatul ancorelor mi se pare o idee buna (cu exceptia nalucilor suspending) - eu am optat in 90% cazuri pentru Owner ST36, sunt suficient de rezistente si nu necesita o intepare exagerat de puternica.

andros

Oblete
salutare tuturor!
știe cineva pe unde se mai găsesc triple gamakatsu nr.2/0 (cele tip bronz)?

Sus