• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

APELE - CUM SE PREZINTA AZI ?

Buna ! Ma gandeam sa creez un topic pe care sa postam cum sunt apele la momentul postului.Adica limpezi,mari,tulburi,etc.Ma refer aici la orice fel de apa care o pescuim la un moment dat.In plus ,tot aici, se pot pune intrebari despre starea apelor care prezinta interes la un moment dat.

Uite , prin judetul Alba , toate baltile sunt inghetate.Muresul nu mai are pod de gheata,incepe sa miste gheata pe el ,insa nu se poate pescui astazi!
Curios este faptul ca am vazut azi poze de pe Colibita unde lacul era dezghetat complet! Din cate stiu si pe Bezid se joaca hochei ! As pescui dar nu am unde... :(
 
Ar fi ok sa facem postări zilnice în acest topic. Pt mine unul contează f mult sa știu la sfârșit de săptămână încotro s-o apuc. Nu odată m-am trezit pe râu și era foarte murdar sau umflat.
Ar fi ok sa avem cate un feedback de pe mai toate râurile...
Probabil nu vor fi multe postări în această perioadă dar mi se pare foarte bună ideea acestui topic.
 
Excelenta idee. Chiar ma gandeam acu doua saptamani ca daca as avea acces la imagini din satelit in timp real nu m-as mai duce degeaba in unele locuri.
Cu toate astea trebuie avut grija ca informatiile despre anume rauri sau balti sa fie generale, ca sa se evite aglomeratia.
"N-as vrea sa nu ma pot eu odihni din pricina sforaitului cuiva..." Op.M
 
I

ilie

Guest
S-a dus naibii si locul asta.Mai precis deasupra de podul de la Bradu,unde mai gaseai cat de cat un pic de verdeata,acum e defrisat,ca-n palma lasand locul betoanelor nervostare
received_913810438732990.jpeg
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
lacurile de acumulare de pe Olt sunt inghetate, dar sub baraje si unde curge este perfect pescuibil si fara gheata la mal
 
Chiar ca o luna pierduta...mai ales ca weekendul trecut cei ce s-au aventurat si au suportat frigul au avut niste partide memorabile atat la salau cat si albitura pe Mures...eu nu am fost in oras si acuma ca sunt....:( pff
 
Cu Dunarea e cam jale, apa foarte rece, tulbure si in crestere de la -80 acum o saptamana la +210 azi la Cernavoda.
In schimb devin pescuibile verigile unde e posibil sa urce rapitor.