• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

APELE - CUM SE PREZINTA AZI ?

thumbup așa este!da'n-am zis c-o s-ai prinzi! doar s-ai vezi! roflmaooo pentru alimentarea motivației ca sa nu zic altfel! Am o grămadă de minuni pentru ei ;dupa ce prind cu ele si-mi mai și fac rezerve, sa dea dracu' daca mai sunt bune in urmatoarea partida! Ai citit la wurger ...ideea este ,ca o constatare,încă mai avem dupa ce alerga !
 
Ilie, deci nu fac nicio smecherie daca.mi dai si mie 2 voblere din alea...
Ieri am inceput cu thrill de 5 si de 7, am continuat cu niste crank.uri lungi la care mai luasem in aceeasi zona, apoi rattlinguri - rapalla, cotton cordell, owner, vibe.uri de la Sigi lures, Rapala Shadow rap deep, yo zuri sp, popere cu si fara elice, spinner tail de 3 feluri, pencil.uri de suprafata, swimbait, linguri lungi de la firme serioase si artizanale si in final rotative.
Poate ar fi mers un Rollex dar....nu cadra.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Revenim la subiect: Oltul era azi dimineata limpede in aval de barajul Racovita, insa la amiaza a inceput sa vina tulbure. Apa este mai rece, am simtit-o cand m-am bagat dupa un volber.zimbettt
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
mai rece fata de cum era in urma cu doua saptamani, ca altfel are 21.4gr in suprafata !
pe defileu, toate barajele sunt full, apa este limpede dar.............nu se prinde nimic, absolut nimic la nici un fel de stil de pescuit capzid
am dat a doua gherla consecutiva la clonc anul asta, asa ca trec pe spinning de maine incolo zimbettt
 
Desi nu am prea avut timp,am zis sa rup doua ore sa fug pana la Avrig.Mai bine stateam acasa,apa ff.mica,nu curgea deloc,zero activitate,doar obletii muscareau ici colo.Se pare ca asa va fi toata saptamana din ce zicea un localnic,oricum si sa uzineze nu stiu unde sa mai curga, la Bradu la pod da pe afara de cat de plin e barajul la Racovita.
 
Argesul in aval de Mihailesti - un firicel pe fundul albiei;
Sabarul pe la 1 Decembrie - destul de limpede (fata de cum il stiu) si cu apa destula;
Neajlovul - limpede;
Dunarea crescuta dar destul de limpede. Se pare ca tine de baraj nu de ploi.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
da, se curata Dambovita in zona Unirii.
nici nu vreau sa ma gandesc ce mizerie si miros este acuma acolo, dar ma gandesc ca are legataru cumva cu proiectul ala in care sperau sa faca ceva navigabil sau macar ceva pentru promenada
 
Va fi la loc in acelasi timp in care s-a facut si aia scoasa acum. Cativa ani.
Oricum nu asta era motivul. Curatarea trebuie facuta periodic si se practica peste tot unde sunt rauri sistematizate asa. In Paris au gasit de la monede pana la biciclete.
Ce m-a impresionat (un fel de mila amestecata cu scarba) a fost cand am vazut la TV un nene cu o sacosa pe umar care aduna bibani cat puțele.
Poate vorbesc cu pacat si de fapt ii ducea in partea cu apa, dar ma indoiesc.