D
Deleted member 13
Guest
Prin furtunul ala curg 13 000 de alevini de salau...Sa fie intr-un ceas bun!
Ultima editare de un moderator:
Biban,somn,stiuca...nu e prea riscant pentru alevinii astia ? Sau e si o suficienta populatie de pasnic?Deocamdata atat s-a putut.In viitor vor mai fi introdusi .Mai sunt 14 maturi care "i-am cedat" eu si probabil altii care erau bastinasi.Eu zic ca in 2-3 ani poate deveni o locatie interesanta si in 5 ani cel mai bun loc de salau din jurul Aiudului! Balta se preteaza.Este stiuca,biban,somn.In plus Andrei este un tip ambitios si implicat in fenomen.Personal il voi sustine atat cat pot .Merita!
Alevinii sunt adusi din Ungaria ? Un prieten e interesat de un proiect de asta.Pesimistul de serviciuPrietene, de multe ori pasiunea si vointa sunt mai importante decat banii ! Zic si eu ...
Ps: imi doresc sa fim sanatosi si sa va pot invita La Micutzu la un salau ,stiuca,biban si ce o mai fi .Plus ca Muresul trece pe langa . Ca idee generala este de vreo 3 ori cat Pescaria Radesti![]()
Septimiu...Andrei a vandut initial Radestiul actualului proprietar ...Poate lua exemplul Radesti-ului care este destul de aproape.
Septimiu...Andrei a vandut initial Radestiul actualului proprietar ...![]()
Eu zic ca asta va fii viitorul. Privatele
Da, asta e viitorul in Romania. Cluburi de pescuit cu circuit inchis.
Ca vrem sau nu, se pare ca intr-acolo ne indreptampesimist sau nu, asta este realitatea din pacate.
din pescuit spinning C&R, balta si cheltuielile aferente nu se pot sustine.
daca va fi ceva gen radesti cu stationar si spinning la gramada..............da, poate merge, dar devine neatractiva pt multi pescari de spinning din cauza stationaristilor.
oricum, nu conteaza ce cred eu asa ca succes Micutului .
daca asta este viitorul.............ma las de pescuit.
prefer sa nu fac parte dintr-un asemenea "viitor"![]()