Balta "La Micutzu"

• Autor subiect Deleted member 13
  • Dată creare
D

Deleted member 13

Guest
Prin furtunul ala curg 13 000 de alevini de salau...Sa fie intr-un ceas bun!

20170525_161927.jpg

18742317_751099748401475_135316620_o.jpg

Ultima editare de un moderator:

Claudiu

Administrator
Membru personal
13000? nu as zice ca sunt foarte multi, dar probabil a fost sfatuit de cineva care cunoaste

D

Deleted member 13

Guest
Deocamdata atat s-a putut.In viitor vor mai fi introdusi .Mai sunt 14 maturi care "i-am cedat" eu si probabil altii care erau bastinasi.Eu zic ca in 2-3 ani poate deveni o locatie interesanta si in 5 ani cel mai bun loc de salau din jurul Aiudului! Balta se preteaza.Este stiuca,biban,somn.In plus Andrei este un tip ambitios si implicat in fenomen.Personal il voi sustine atat cat pot .Merita!

AlexH

Moderator
Membru personal
Felicitarile mele. Cu ambitie, putin devotament si munca se poat realiza multe.
Poate deveni o locatie excelenta si usor de vizitat pt cei din centru.

I

ilie

Guest
Deocamdata atat s-a putut.In viitor vor mai fi introdusi .Mai sunt 14 maturi care "i-am cedat" eu si probabil altii care erau bastinasi.Eu zic ca in 2-3 ani poate deveni o locatie interesanta si in 5 ani cel mai bun loc de salau din jurul Aiudului! Balta se preteaza.Este stiuca,biban,somn.In plus Andrei este un tip ambitios si implicat in fenomen.Personal il voi sustine atat cat pot .Merita!
Biban,somn,stiuca...nu e prea riscant pentru alevinii astia ? Sau e si o suficienta populatie de pasnic?

D

Deleted member 13

Guest
Untitled.jpg

Si in stanga si in dreapta este balta! Doar culorile difera in maps...

ilie
Este si pasnic . Si va mai fi . Posibil sa fie periculos,normal.Eu zic ca daca scapa 1000 bucati e super ok! Insa este un pas.S-a dorit, in toamna, popularea cu 500 bucati la kg.Nu s-a reusit ca a venit inghetul prea repede si nu au mai furnizat producatorii. La toamna poate va fi mai bine .Oricum banii sunt multi de bagat si recuperarea lor va dura ceva.Dar Andrei are un plan si sper ca in 2-3 ani lucrurile vor fi ok. Asa cum am mai spus , locul poate si cred ca va deveni excelent! Pescuitul va fi interzis la rapitori pe aceasta balta , iar apoi pescuitul va fi C&R . In plus, la salau si alti rapitori , exista si ideea selectarii pescarilor, adica intri la pescuit de salau daca ai obraz...Daca se stie despre tine ca mai bagi mana ...pa! Si vom fi multi care sa veghem la respectarea regulilor. Sa vedem in timp ce va fi .

Ultima editare de un moderator:

Claudiu

Administrator
Membru personal
Este o nisa care va functiona cu siguranta in contextul praduirii apelor naturale si este si un domeniu frumos, deloc usor, dar care poate da rezultate si satisfactii mari. Cu o foarte, foarte mare atentie in alegerea si supravegherea angajatilor si a sfatuitorilor, va fi bine. Ii doresc succes si sa auzim de bine

adiwolf

Moderator
Membru personal
daca nu are sustinere finaciara si din alta sursa............nu face fata la genul asta de balta si servicii

D

Deleted member 13

Guest
Pesimistul de serviciu roflmaooo Prietene, de multe ori pasiunea si vointa sunt mai importante decat banii ! Zic si eu ...
Ps: imi doresc sa fim sanatosi si sa va pot invita La Micutzu la un salau ,stiuca,biban si ce o mai fi .Plus ca Muresul trece pe langa . Ca idee generala este de vreo 3 ori cat Pescaria Radesti thumbup

S

Silviu

Guest
Eu zic ca asta va fii viitorul. Privatele. Si daca sunt oameni care au grija si de rapitori si nu numai crap, atunci e bine. Pe natural imi pierd sperantele de la an la an..

Septimiu

Salau
Foarte tare! Felicitari pentru initiativa!
Poate lua exemplul Radesti-ului care este destul de aproape.
Eu daca as avea posibilitate, as investii intr-un lac pe care as permite pescuitul exclusiv la rapitori. Cum zicea si Claudiu, este o nisa din care sunt convins ca s-ar putea scoate chiar profit frumusel pe langa satisfactia administrarii unui astfel de lac.
Iti dau alt exemplu: "Alcatraz-ul". La ultima partida, eram intre 10 si 15 pescari la spinning care dadeam in zona digului, pe o lungime de maxim 40m, fara certuri, fara galagie si asta in conditiile in care lacul a fost gandit C&R pentru crap cu 18 pontoane. Daca luam in calcul si faptul ca la spinning sezonul este mai lung in sensul ca pe noi nu prea ne sperie frigul eu zic ca profitul ar fi mai mare decat la stationar.
Incet, incet lumea isi da seama ca daca vrea sa prinda peste atunci trebuie C&R.

AlexH

Moderator
Membru personal
Presimt, in eventualitatea unei traditii de intalniri amicale la pescuit, si o iesire pe aceasta balta, intr-un viitor in care ni se va permite.
Silviu, naturalul isi are farmecul lui, mai ales ca la noi in tara accentul pe incinte private este pus pe stationar. Daca este timp si vointa, eu zic ca un peste prins pe o apa ca Oltul de exemplu face cat 2 prinsi pe o apa privata, populata. Aici ma refer strict la numar, nu la marime.

I

ilie

Guest
Pesimistul de serviciu roflmaooo Prietene, de multe ori pasiunea si vointa sunt mai importante decat banii ! Zic si eu ...
Ps: imi doresc sa fim sanatosi si sa va pot invita La Micutzu la un salau ,stiuca,biban si ce o mai fi .Plus ca Muresul trece pe langa . Ca idee generala este de vreo 3 ori cat Pescaria Radesti thumbup
Alevinii sunt adusi din Ungaria ? Un prieten e interesat de un proiect de asta.

D

Deleted member 13

Guest
Nu ,alevinii vin din Romania de la San Paul parca.E bataie mare sa stiti ...Din "vina" lui Micutzu a ramas Zetea fara alevini astazi :) ))) .Desi pare banal , se gasesc destul de greu uneori.

In primul rand Andrei este pescar! De competitie chiar la stationar , facand parte din echipa Energo. Este si un pescar inrait ,as zice, de spinning la salau in perioada rece.Ca si Benzar ,prieten comun si partener de pescuit de multe ori pe Bezid. Eu cred ca acestia sunt patronii de balti care ne trebuie! Oameni pasionati ,care respecta pestii si ...pescarii. Balta este ,dupa cum se vede, impartita in doua de un drum. Apropo ,se merge pe asfalt pana pe balta...Una dintre balti (cea din stanga) a fost deja populata cu vreo 10 t de crap,amur si caras si a gazduit Cupa Benzar Feeder Mix (cred ca asa se numeste) . Balta din dreapta va fi pentru concursuri de stationar si pescuit la spinning. Asa sunt planurile.

Septimiu ,daca lucrurile pusca , Alcatrazul va fi o simpla amintire pentru pescarii din Cluj! Balta este la cca 30 km de Aiud, 20 km de Ludus, vreo 70 fata de Cluj .Ahhh si la cca 30 km de Zau de Campie! peacefingers

Poate lua exemplul Radesti-ului care este destul de aproape.
Septimiu...Andrei a vandut initial Radestiul actualului proprietar ...roflmaooo

I

Ioan

Guest
Zamfi, să fie intr-un ceas bun. De abia aștept pe viitor sa vin în concediu în țară și sa pescuiesc pe o așa baltă. Mult spor patronului și poate ne întâlnim pe acolo. Am vrut sa te sun când am fost pe Rădeşti luni, dar de..... timp limitat. ( socrii mei sunt din Sâncrai ). Să nu uiți să ne ți la curent cu acest super proiect.thumbsuuuup

Wurger

Somn
Cam asa estr Darvari.ul la rapitor. Are niste reguli stricte, nu prea se inghesuie lumea, dar e safe pt pesti.
La sosire te scaneaza proprietarul si daca te miroase ca esti pe luate iti comunica o taxa de te lasi.
Da, asta e viitorul in Romania. Cluburi de pescuit cu circuit inchis.
Incet incet isi da drumul si spinningul. Din pacate, sau din fericire, nu va atrage niciodata elemente precum pescuitul la crap, asa ca sustinerea financiara va fi destul de mica.

adiwolf

Moderator
Membru personal
pesimist sau nu, asta este realitatea din pacate.
din pescuit spinning C&R, balta si cheltuielile aferente nu se pot sustine.
daca va fi ceva gen radesti cu stationar si spinning la gramada..............da, poate merge, dar devine neatractiva pt multi pescari de spinning din cauza stationaristilor.
oricum, nu conteaza ce cred eu asa ca succes Micutului .

Eu zic ca asta va fii viitorul. Privatele
amaaaazedamaaaazed
Da, asta e viitorul in Romania. Cluburi de pescuit cu circuit inchis.
amaaaazedamaaaazed
capzidcapzidcapzid
daca asta este viitorul.............ma las de pescuit.
prefer sa nu fac parte dintr-un asemenea "viitor" puke

S

Silviu

Guest
pesimist sau nu, asta este realitatea din pacate.
din pescuit spinning C&R, balta si cheltuielile aferente nu se pot sustine.
daca va fi ceva gen radesti cu stationar si spinning la gramada..............da, poate merge, dar devine neatractiva pt multi pescari de spinning din cauza stationaristilor.
oricum, nu conteaza ce cred eu asa ca succes Micutului .

amaaaazedamaaaazed

amaaaazedamaaaazed
capzidcapzidcapzid
daca asta este viitorul.............ma las de pescuit.
prefer sa nu fac parte dintr-un asemenea "viitor" puke
Ca vrem sau nu, se pare ca intr-acolo ne indreptam

adiwolf

Moderator
Membru personal
depinde de fiecare ce vrea, ce doreste defapt si de cat este dispus sa accepte.
dar........noi aici nu facem decat sa "vorbim,vorbe" asa ca prefer sa inchei subiectul si sa pescuiesc cat mai pot in "realitatea mea" actuala
viitorul?!!! ceva incert, nedifinit si............atat de departe (sau aproape, depinde de unde privesti :) )

Sus