• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Balta Radesti

Cam târnosită știuca, cu toată salteaua. Pe Varlaam nu intri daca n.ai grip, minciog mare. Nici lingurile nu sunt admise parca, tocmai pentru a reduce agatari d-astea "accidentale".
Este obligatoriu gripul/minciongul, struna, cascator, pe Radesti si a fost agatata la o montura pentru crap posibil sa fi vanat pestii din jurul patul de nada. Stiuca este asa lovita pentru ca era dupa depunere, se duc lupte grele in perioada cand se inmultesc.
 
Deci la Radesti s-a schimbat actionariatul! Geza , administratorul , a ramas cu putere mult mai mare de decizie! Din fericire! Se redeschide spinningul cu 25 lei per zi de pescuit.C&R ! Abonamentele existente isi pastreaza valabilitatea pana la expirare! Maine la 11 sunt invitat la un pahar de vin si pot apoi sa va spun mai multe.Va fi bine! Mult mai bine...
Fire intinse!
 
Nu este inghetata! Dovada colegul fdata
IMG-20181216-WA0008.jpg


Stiuci de zapada! Ce poate fi mai frumos? Poate intalnirea superba de astazi cu "Familia Radesti" ! Ciorba de peste, mici , slanina prajita...stropite din belsug :)Spinningul uneori poate sa mai astepte!
Balta ramane deschisa spinningului in conditiile mentionate.In curand se va perfecta noul regulament de spinning pe care o sa il prezint la momentul respectiv.
In rest ...mergeti acum in natura pentru ca este incredibila! Iesirea conteaza nu neaparat pestii...;)