Balti in jurul Bucurestiului

kingslayer

Oblete
Salutare colegi,
As dori sa fac o partida de pescuit impreuna cu prietenii mei pe o balta din jurul Bucurestiului. Exclus pescuit de pe mal, ne place sa ne plimbam cu barca. Din ce-am intrebat in stanga dreapta, am inteles ca balta Tancabesti 1 ar avea ceva rapitor frumos, dar fiind in weekend suntem un pic restrictionati de pescarii de crap. Alta balta ar mai fi Creata 1, dar se pescuieste doar de pe mal. In schimb am gasit o alta balta si anume Farlow Pike Arena, dar nu raspunde nimeni la telefon si nici pe facebook.
Intrebarile mele catre voi ar fi :
1. A mai fost cineva pe farlow pike arena? Este o balta cu potential pt stiuca sau doar reclama ? Cum as putea sa iau legatura cu cineva de acolo?
2. Ce alte balti recomandati ?

Nu ne intereseaza balti cu retinere, mergem la pescuit sportiv si ne-ar placea o balta unde sa avem si rezultate, pentru placerea drillului.
Astept cu mare interes raspunsurile voastre.
Va multumesc!

nila

Biban
Eu nu am fost pe Farlow insa ieri cei de la TF erau live pe fb ( habar nu am daca au prins , i-am vazut in treacat )
In primavara au fost niste prieteni si au ramas incantati de balta si conditii insa din pacate pescuitul a fost aproape imposibil din cauza ierbii care era din abundenta . ( daca dai de cineva de la la administratie cu siguranta iti vor spune si despre acest aspect )

A

adi

Guest
Salut,

nu am fost dar din auzite, balta Caciulati ar avea niscaiva rapitor si se potriveste cu ce cauti adica iti dau ei barca, e catch&release si ai stiuca, salau, somn. Mi se pare ca are niste reguli stupide cu acces doar in jumate de balta, mai bine suni si vorbeste cu omul. Se cheama "balta palatului caciulati".

La Tancabesti am pescuit de cateva ori, nu imi place senzatia de lac artificial plus faptul ca pestii aia sunt suprapescuiti si e greu spre imposibil sa ai vreo partida memorabila.

Mi se pare ca are niste reguli stupide cu acces doar in jumate de balta, mai bine suni si vorbeste cu omul. Se cheama "balta palatului caciulati".
Din cauza pescarilor de stationar, poti pescui doar in partea dreapta, dar dupa ce se face mai frig, ai voie pe toata balta.

A

adi

Guest
Mersi, e bine de stiut.
Cand am vorbit eu cu omul, acu vreo 3 ani, tot frig era iar discutia in felul urmator: "pai sa zicem ca dumneata dai la spinning si te plimbi cu barca pe tot lacul. Daca se trezeste tarziu si cu chef vreun pescar de crap, vine la amiaza pe balta si te vede cu barca pe mijloc? Pai SE MAI PUNE el pe lac? Nu se mai pune!"

La care eu ce sa mai zic...pai mah nene, zici ca pescarul ala e gaina care se pune sau nu pe cuibar :))

Wurger

Somn
Deci in jumatatea din fata baracilor nu ai voie la spinning si in jumatatea din spate nu ai voie la stationar. Cam cat o sa le ia pestilor sa invete care unde moare. Sau unde o sa poata creste la dimensiuni punctabile stiucile si crapii.
Eu cand am fost ultima data am prins unica stiuca la granita, unde sunt butucii aia de la un fost ponton.

Sus