Balti private Brasov

adiwolf

Moderator
Membru personal
scotienii aia nu te-au invatat nimic?!!
nimic nu este gratis si nimeni nu "da din casa" locurile lui de suflet, de pescuit
pe langa scotieni si evrei mai exista o semintie aparte care cica ii bate la curu gol pe astia si culmea se trage de prin partea Brasovului, cica le spune - BRANENI !!!
asai Espasia ?!!
desi esti neam de branean, tu ai iesit "defect", la tine s-au terminat trasaturile distinctive zimbetttpeacefingers
Emoticon inimioara.jpg

Espasia

Somn
desi esti neam de branean, tu ai iesit "defect", la tine s-au terminat trasaturile distinctive zimbetttpeacefingers
Error, Error, de trei ori Error…

Dupa ce am terminat a doua scoala la Brexitiști, mi-am reconsiderat pozita —->Prost da’ bun. Normal…Doar asta cica am invatat 6 ani…….
Dar totul sta sub umbra unor strategii, sa imi ating egoist obiectivele roflmaooo roflmaooo roflmaooo …….Io si Putin……zimbettt, Dupa noi……Potopul……

Frate, cam ai dreptate……ca-s defect.

PS
Î: Știi de ce beau brănenii, ojă?
R: Sa-si vopseasca unghia din gât……roflmaoooroflmaoooroflmaooo

Si mai știu vreo 7.853 de bancuri cu acest subiect…….Dărnicia neamului din care fac parte (doar 1/2…..)

HiHiHi.

baliv99

Biban
Strict la subiect: populatie faina de rapitor este la Magic Lake (Coseni-Covasna): stiuca, salau, somn. Sunt 20 km din Brasov.
Salau si biban mai gasesti la Moacsa (Padureni) tot de Covasna, unde poti intra si cu barca dar fara motor termic. In judetul Brasov la Doripesco-Vadul Rosu.

C

Cafea

Guest
Strict la subiect: populatie faina de rapitor este la Magic Lake (Coseni-Covasna): stiuca, salau, somn. Sunt 20 km din Brasov.
Salau si biban mai gasesti la Moacsa (Padureni) tot de Covasna, unde poti intra si cu barca dar fara motor termic. In judetul Brasov la Doripesco-Vadul Rosu.
Din ce m-am documentat , pe doripesco intrii doar cu abonament,nimic tarfiat pe zi... sau 24 ore,
Cel putin balta 5 am inteles ca e pentru publicul deschis!

baliv99

Biban
La Doripesco - vadu rosu balta 2-3 era anul trecut cu taxa de pescuit la12 ore, fara noapte. Baltile 4, 5, incolo cu abonament si de competitie, etc.... doar daca au schimbat anul asta.... Dar daca esti din Sfantu, magic lake chiar are rapitor mult, stiuca si salau. Are si crapi mari (fostii pesti ai lui Bela de la balta Belin plopi).

C

Cafea

Guest
La Doripesco - vadu rosu balta 2-3 era anul trecut cu taxa de pescuit la12 ore, fara noapte. Baltile 4, 5, incolo cu abonament si de competitie, etc.... doar daca au schimbat anul asta.... Dar daca esti din Sfantu, magic lake chiar are rapitor mult, stiuca si salau. Are si crapi mari (fostii pesti ai lui Bela de la balta Belin plopi).
Fostii pesti?
Anul trecut am fost acolo,s-a inchis? sau...?

baliv99

Biban
In urma cu vreo 3 ani s-a terminat concesiunea celui care avea balta Belin plopi de multa vreme (Bela) si cand a plecat, a vandut la Magic Lake toti pestii mari. Belin plopi - balta -nu mai stiu de ea, parca a revenit la primaria Belin, oricum acum 2 ani era toata numai iarba.

Espasia

Somn
Io de rapitori (si mai ales sa intru cu barca, ca de, altfel tușesc..Durereeee..) nu stiu prin judetul Brasov ceva sa merite.

Doar pe Olt, dar aia este alta mâncare.....de pește.gofishinggandescccc

C

Cafea

Guest
Io de rapitori (si mai ales sa intru cu barca, ca de, altfel tușesc..Durereeee..) nu stiu prin judetul Brasov ceva sa merite.

Doar pe Olt, dar aia este alta mâncare.....de pește.gofishinggandescccc
Am tot dat pe olt in zona sfantu gheorghe,dar nimic...... poate trebuie sa schimb zona

Espasia

Somn
Am incercat si eu acum cativa ani sa dau iarna(februarie-martie) prin zona.....Niente, Nada, Nicht......"Morți" toti peștii

C

Cafea

Guest
Ceva nu stim noi,trec zilnic pe podul acela de langa Rompetrol (Sfantu Gheorghe) si mereu in partea dreapta vad pescari....... dar ii vad cu undite.... nimic mai special.... ori sta la .... mititei :)) ceva marisor clar nu cred ca e ,cel putin in zona aia!

C

Cafea

Guest
Din pacate da...... stiu ce vrei sa spui!Bash

Urmeaza sa ies,in vreo 2 ore din casa,prin oras,garantez ca e cineva acolo!

C

Cafea

Guest
Imi poti da cateva info?
Are agatatura multa? la rapitor de pe mal? sau se poate inchiria barca ceva?
As vrea sa dau o fuga pana acolo sa vad cam..... cum e mediul.gume,voblere?
Mersi

Salutare George!
Eu am 2 variante când vreau să merg la pescuit în Brașov.
Prima e Magic Lake (Coșeni)
A II-a e Tartlau (Prejmer) - balta e micuță,multă agățătura și nu prea știe multă lume de ea.(are știucă)
Separat poți găsii și o baltă mai micuță,dacă ai poftă de păstrăv,îl prinzi și îl iei acasă (tot în incinta lor)

Sus