Mi-a sosit barca. Brema 435v fishing.
Poze Brema 435v
La prima vedere: super solida, chiar daca compartimentarea interioara e cu nituri. 182cm latime inclusiv chederul (e desrul de gros, vreo 2cm), 157cm la gurne. Tabla 4mm grosime. Oglinda 51cn sau mai bine zis 54cm inclusiv profilul de chila. Lateralele 57cm inaltime, cca 72cm cu tot cu chila . Ei zic ca are 280kg, eu cred ca e ceva mai usoara dar nu am cantarit-o.
Are inclus pompa santina, lumini navigatie si lumina stationare, precablare electrica pana in compartimentul din fata,, intrerupator general, lumini in barca,, butoane pentru kumini, santina ... Si priza tip bricheta respectiv usb, capacele au dispozitiv inchidere pe care se poate pune lacat. Are mocheta pe compartimente, vinil pe podea inclusiv in interior. 4 tacheti. Scara. Suporti sonda sonar.
Compartimentul de lansete are doar 2m, va trebui sa dau niste gauri si sa fac suporti pentru lansete.
La neajunsuri singura chestie care nu mi-a placut e copastia, formata din 2 profile in forma de D, unul pe interior si unul pe exterior, sudate in partea superioara. In lateral, in zona de curbura in fata, nu e chiar lipit de laterale, are un spatiu de cca 1cm.
Poate tot un neajuns e ca e omologata la max 30cp, desi surata cu 15cm mai lunga si in rest aproape identica duce 50cp. De asemenea scrie ca greutatea maxima suportata pe oglinda e 84kg, majoritatea motoarelor de 30cp se incadreaza aici.