• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Barci folosite la pescuitul rapitorilor

AlexH

Moderator
Membru personal
la Storm STK 330E acele bari de rigidizare sunt mai scurte cu aprox 1,5 cm decat decuparea din podina, ca sa fie usor sa le potrivesti.
 
la Storm STK 330E acele bari de rigidizare sunt mai scurte cu aprox 1,5 cm decat decuparea din podina, ca sa fie usor sa le potrivesti.
Eu cred ca la toate. Si la Kolibri 300 (barca unui prieten) este un pic mai scurta, si la a mea, VIA MARE 380 AL (Podina aluminiu) este mai scurta. Prbl este o greseala la ambalare.

Cu stima,
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Cred ca pana la urma o sa tai din ele si las podina in pace. Intai sa vad cum reusesc sa scot dopurile din capete. La review-uri nu ma prea pricep dar, cred ca ar trebui sa treaca o perioada de timp de folosinta sa imi dau seama ce si cum. Cert este ca e destul de mare si grea. Daca sambata e frumos afara, ma gandeam sa ii fac inaugurarea.

-------------

Nu am mai apucat sa fac foto cu barile pe langa podina. Le-am masurat, facut semne si le-am trimis la taiat, cate 2 cm din fiecare, la care se mai adauga dopurile. Dopurile au iesit foarte usor. Maine o sa le slefuiesc si o sa le probez pe langa podina.
 
Ultima editare de un moderator:

adiwolf

Moderator
Membru personal
sa o stapanesti sanatos si fara evenimente
te rog frumos, fa-ti un pic de timp si pune niste poze insotite de un mic review asupra barcii - material, grosime, greutate,accesorii, dotari, etc (in afara de magazinul respectiv care le vinde nu gasesti nimic despre ele din partea utilizatorilor)
 
Multumesc frumos. Fotografii pana acum nu am facut. Am doar 2 filmulete scurte. Despre barca nu stiu ce sa spun mai multe, e prima pe care o am si nici nu am mai avut contact cu altele in afara de cea a unui prieten(storm). Daca le compar, pe a mea si a prietenului, a mea este mult superioara. A lui nu are podina, e fara oglinda, nu are chila. E model clasic, oval. Mi se pare destul de gros materialul, e de 1100gr/m, cel putin asa scrie in descrierea ei. E destul de grea, e greu pt o singura persoana sa se descurce cu ea. Are montat pe varf un suport de fixare in care poti monta diferite accesorii (suport lanseta, sonar, ancora). Eu as fi ales un suport sonar dar, nu mai au si mi-au trimis-o cu 2 inele de care poti lega sfoara de la ancora.