Dan Serban
Biban
Da, si apoi verificat acasa.
Cu un instrument de masura? Sau tot la afisaj.Da, si apoi verificat acasa.
Roypow gasesti la mine si daca urmaresti filmarile o sa vezi ca sunt net superioare oricarei alte baterii. Insa si pretul este pe masura, peste GreenCell. RoyPow are 5 ani garantieA folosit/folosește cineva accu LifePo4 de la Greencell?
Vreau sa iau un accu de 100ah, lifepo4, max 3k lei.
Ma tot invart intre Greencell, Roypow, Epoch. La roypow și epoch am găsit reviews, all good... Dar nu as omite greencell având în vedere ca îl găsesc în România.
Știu Claudiu. M-am decis la un Roypow pana la urma, dar nu varianta marine grade, cum ai și tu, ci o varianta mai low, dar care se încadra în budget.Roypow gasesti la mine si daca urmaresti filmarile o sa vezi ca sunt net superioare oricarei alte baterii. Insa si pretul este pe masura, peste GreenCell. RoyPow are 5 ani garantie
Salutare,bateria mea Lfp Energy Research de 100 amp are 10,4 kile ,m-am mirat si eu... Colegii de pe forum,posesori ai acestei baterii pot impartasi ceva opinii despre cum se comporta dupa 1-2 ani de folosire ? Eu o am de 1 an si 3 luni,am doar 3 cicluri de incarcare-descarcare,pana acum totul ok .Toate brandurile pe care le vand eu de baterii LifePo4 au aprox 15 kg/ 100 ah. Asta insemnand Liontron si RoyPow. In functie de tipul de celule pot fi si mai usoare. Dar 11 kg la 100 ah e putin.
Cele de la decatlon sunt super, 3 ani ma ținut la un pret de 700 leiMama ei de baterie 3000 de euro?... Mi se pare un pic cam exagerat