Cum se comporta varful acela UFR? Ma gandesc la un Okuma light range tot cu UFR de 1-7 gOkuma psycho perch UFR spin de 1.90 sau 2.20 .........dar cred ca merg și la știuca
și salau ! O lanseta bună la toate !![]()
Cum se comporta varful acela UFR? Ma gandesc la un Okuma light range tot cu UFR de 1-7 gOkuma psycho perch UFR spin de 1.90 sau 2.20 .........dar cred ca merg și la știuca
și salau ! O lanseta bună la toate !![]()
Varful ala e o mare prastie. Subtire ca o scobitoare, de genul ca te poti scobi intre dinti, fara efort, blectorat, o ieftineala marketizata pompos cu fire impletite de carbon etc. Daca vrei okuma ia ergosense e 7 clase peste. Am luat si eu teapa cu videoclipul ala de l ai postat, lanseta aia nu va scoate niciodata un peste de ala. Ba da va scoate, o basina. Ai atatea modele despre care s-a discutat aici testate si rastestate, ca nu inteleg deloc fixatia cu ufr. Ar trebui sa -ti dea de gandit ca nu sunt deloc videoclipuri cu ufr in ul, okuma a luat ceva premiu cu ufr, la pescuit marin, unde varful e cat destu mijlociu.Cum se comporta varful acela UFR? Ma gandesc la un Okuma light range tot cu UFR de 1-7 g
Mersi de review !Varful ala e o mare prastie. Subtire ca o scobitoare, de genul ca te poti scobi intre dinti, fara efort, blectorat, o ieftineala marketizata pompos cu fire impletite de carbon etc. Daca vrei okuma ia ergosense e 7 clase peste. Am luat si eu teapa cu videoclipul ala de l ai postat, lanseta aia nu va scoate niciodata un peste de ala. Ba da va scoate, o basina. Ai atatea modele despre care s-a discutat aici testate si rastestate, ca nu inteleg deloc fixatia cu ufr. Ar trebui sa -ti dea de gandit ca nu sunt deloc videoclipuri cu ufr in ul, okuma a luat ceva premiu cu ufr, la pescuit marin, unde varful e cat destu mijlociu.
Pãi dacã te mãnâncã palma sa arunci niste bani, atunci sigur vei lua ceva naşpa, sau inutil. Am avut cu totzii astfel de achizitii spontane, la mine au fost chix. Ca la femei, ca sa le treacã frustrãrile merg la shoping si apoi se mirã câte chestii inutile au in dulap, la fel si noi pescarii.Mersi de review !
Am cateva lansete : Okuma Luremania 3-12 , Ron Thompson 5-20 , Lineaeffe Rapid FreshWater 2-8 . Ma manca palma sa mai arunc niste bani si nu stiam pe ce , tehnologia asta UFR parea ceva SF![]()
E batul ala de 0.5-5 grame ?Tatal meu mai iese din cand in cand la o partida de clean si nu avea o lanseta dedicata asa ca m-am dus prin magazine sa ma uit la un bat pana in 300 lei si am ramas foarte placut impresionat de un Delphin Bang pe care am si achizitionat o pentru el. La 150 lei mi se pare un best buy pentru o lanseta de buget . Foarte subtire ,lucrata impecabil,inelele drepte , mandrina foarte comoda , o vad exact ce trebuie pentru biban si clean . Asta asa ca un mic review pentru cei care cauta o lanseta foarte ieftina .
Nu,manerul este din eva,dar este cam scurt ptr greutatea lansetei si prea subtire.oane nu cumva mînerul este din plută?Am și eu una,dar mi se pare prea moale,și
este foarte veche .Cine avea din aia pe vremuri ........![]()
Ca o curiozitate cum de reviewurile tale sunt asa diferite, uite ce scriai in alta parte ? Pana la urma Okuma UFR este buna sau nu ?Varful ala e o mare prastie. Subtire ca o scobitoare, de genul ca te poti scobi intre dinti, fara efort, blectorat, o ieftineala marketizata pompos cu fire impletite de carbon etc. Daca vrei okuma ia ergosense e 7 clase peste. Am luat si eu teapa cu videoclipul ala de l ai postat, lanseta aia nu va scoate niciodata un peste de ala. Ba da va scoate, o basina. Ai atatea modele despre care s-a discutat aici testate si rastestate, ca nu inteleg deloc fixatia cu ufr. Ar trebui sa -ti dea de gandit ca nu sunt deloc videoclipuri cu ufr in ul, okuma a luat ceva premiu cu ufr, la pescuit marin, unde varful e cat destu mijlociu.
Cand ziceam de extraordinara ma refeream la compacta fiind telescopica, adica buna de boschetareala.(ceea ce ma defineste) Apoi am cumparat-o si a venit cu varful rupt, de fapt nu rupt sectionat pentru ca parea intreaga si avea o singura liniuta imperceptibila sub inelul de varf, am crezut ca era dus lacul dar nu. In sectiune e atat de subtire ca nu o vad bine cu niciun fel de peste, d-apai daca agati boscheti sau ceva mai rasarit. Segmentele urmatoare aratau intr-adevar foarte bine, impletite si aspectuoase, dar daca varful e de doi bani despre ce vorbim? Apoi am mers la Arrow, initial am luat-o de la maxlife(care mi-au schimbat telescopica cu Silver Creek de la Daiwa) si am mai probat una, la fel de prastie mi s-a parut asta fara varful rupt. Ca idee ca tot zici de Luremania, varful la UFR e de 2 ori mai subtire, iar ca actiune e un fel de moderat fast, dar comparativ cu Ergosense sau Luremania e mult sub. Luremania e un bat fain, pacatul lui e ca e moderat. Ergosense are inele cat o zi de post, dar mandrina foarte faina si actiune fast. Daca reinelezi Ergosense=super bat, dar o sa te coste probabil cat unul nou.Ca o curiozitate cum de reviewurile tale sunt asa diferite, uite ce scriai in alta parte ? Pana la urma Okuma UFR este buna sau nu ?
"La cat le lovesc io si la cat merg ca prostu pe mal imi trebuie ceva stealth-adica Okuma UFR light range telescopic. Este o lanseta extraordinara pentru mine cu un blank ranforsat si care incape bine pe un rucsac de 20 l, o agat si uit de ea. Pentru puristi are prea putine inele(doar 6 la 2,10m) si e si telescopica. Dar pentru mine e exact ceea ce ma defineste."
A scuturat cineva whitebird-ul nou?(pana in 5 gr)? E buna de jig? Pana acum in putinele partide de biban am folosit lanseta de clean(SG parabellum) si ma cam trezeam cu pestii in carlig