Bine v-am găsit!

motoVIP

Oblete
Salutare colegi,
sunt din București, pescar de staționar de peste 35 de ani; cu un an în urmă fiul meu a primit cadou din partea unor reputați membri ai acestei comunități prima lansetă de spinning, împreună cu accesoriile necesare; ne-am școlit împreună pe Dâmbovița unde am cunoscut o mare parte a comunității locale de UL, ajungând chiar să bibănim și de două-trei ori pe săptămână. Ne-a intrat "microbul" iremediabil.
Toate cele bune și fire întinse tuturor!
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ma bucur enorm sa aud asta, ca de fiecare data imi salta inima cand vad oameni ce se apuca de spinning dar mai ales oameni total necunoscuti care leaga prietenii sincer la zeci, sute, mii de kilometri, se intalnesc, pescuiesc, discuta, se suna. Un sentiment minunat! octavio79 Okama cum sunt bre micii?
Bun venit motoVIP
 

yo3fhm

Biban
ne-am școlit împreună pe Dâmbovița unde am cunoscut o mare parte a comunității locale de UL, ajungând chiar să bibănim și de două-trei ori pe săptămână. Ne-a intrat "microbul" iremediabil.
Salut si bine ai venit !
Si eu sunt bucurestean si la fel ca si voi, am inceput bibaneala la spinning pe Dambovita. Mi-l amintesc pe Cristi Scirlet, cel de la care am primit in prima seara de iesit pe firul apei, o naluca cu care am reusit sa scot primii bibani - ha ha, ce amuzant a fost ! Eu foloseam o naluca nepotrivita, el a venit si mi-a oferit un motor-oil care a dat rezultate excelente.
In ultima vreme, am iesit din ce in ce mai rar pe Dambovita, dar poate ne vom intersecta pe firul apei si astfel sa ne cunoastem mai bine.
Eu frecventez segmentele de la Semanatoarea si pana la Izvor.
Ma bucur sa vad ca avem colegi noi si ca spinning-ul prinde din ce in ce mai mult !
Fire intinse si sper sa ne cunoastem!
Cezar
 
Sus