Bine v-am gasit!

Cristi.M

Oblete
Ma numesc Cristi Matache, sunt din Bucuresti si ciubitor de spinning.
Imi place sa pescuiesc in special pe ape salbatice iar in ultima vreme ma "echipez" cum pot mai bine in ce priveste pescuitul prin bradis, unde exista din belsug in categoria de care aminteam mai devreme.
Pescuitul la răpitor l-am descoperit in Deltă, iar cel mai mult l-am dezvoltat in iesirile cu caiacul printre canale unde nu prea au acces turistii. Nu ma intrebati exact care sunt pentru ca mereu am fost cu cineva care cunostea locurile. Intre timp am mai cunoscut si alti iubitori de spinning iar fiecare m-a impresionat prin calitatile lui. Unu este nea Dan, care, oriunde a mers la pescuit, "citeste" atat de bine apa incat arunca exact momeala care trebuie. Este un adevarat pasionat si foarte respectuos cu pestele, om care ia mereu atitudine la plăsarii si "electricienii" ce ne strica apele.
Am descoperit de curand râul Sabar, unde am vazut cum se poate pescui la mreana intr-un stil destul de inedit(bologneza si fir cu pluta) dar si dezamagit de indiferenta oamenilor fata de aceste ape sanatoase ce le polueaza continuu. Pe Arges, in zona gradinarilor de la Darvari, am incercat sa pozez in inspector de mediu ca sa fiu mai convingator in ce priveste gunoaiele pe care le aruncau direct in râu fara sa le pese deloc. Practic, iti taie tot cheful sa mai pescuiesti cand vezi ce se arunca. La Falastoaca, unde se intalneste Neajlov cu Arges, se ia acolo tot, si dezgustat de acest lucru nu am mai fost de mult. Am gasit de curand un lac lasat de izbeliste pe la Scrovistea care este foarte atractiv in ce priveste spinningul, insa acolo tre sa ai grija la Jandarii ce pazesc fostul domeniu regal, care se cred si stapanii baltii desi pe malul apei sunt construite case iar lacul este plin de balarii si iarba...
Mai ies si la stationar, in special pe Dunare, insa timpul il am foarte limitat pentru ca de curand sunt tatic si asta imi bucura sufletul dar imi taie timpul :D
Ar mai fi multe de spus insa, poate, mai adaug ceva si pe alte forumuri pe aici.

Bine v-am gasit!
cu nea Dan.JPG
IMG_4873.JPG
IMG_6032.JPG
IMG_2420.JPG
IMG_2475.JPG
 
Ultima editare de un moderator:

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Ar mai fi multe de spus insa, poate, mai adaug ceva si pe alte forumuri pe aici.
Bine ai venit Cristi, frumoasa prezentare.
Sper că intr-adevăr o sa te vedem și pe alte topicuri și nu te vei limita la acesta ( ca marea majoritate :( ) mai ales că, pescuitul in ape sălbatice aduce cu sine cel puțin niște peisaje superbe care pot fi prezentate la topicul dedicat .
Ps. Pe viitor , după cd încarci pozele, apasă și butonul negru “ imagine întreaga” ca ele sa fie vizibile in întregime in postare .
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
bun venit Cristi, multumim frumos pentru prezentarea facuta.
te asteptam si cu povestile tale pescaresti dar si sa ne impartasesti din experienta ta
 

Dori

Salau
Bun venit si fir intins!

Frumoasa prezentare; aveti grija insa la cum va prezentati pe malul apei. Din cate stiu, exista reglementata o infractiune numita ,,uzurparea de calitati oficiale".
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Bun venit Cristi si multumim pentru prezentarea asta mai mult decat completa.
Sa nu uit, felicitari pentru noul membru al familiei!
 
Ultima editare:

Cristi.M

Oblete
Bun venit Cristi si multumim pentru prezentarea asta mai mult decat completa.
Sa nu uit, felicitari pentru noul membru al familiei!
Mulțumesc frumos. Am două "știuci " mici acuma, care imi bucură viața și nu imi pare rău că îmi mănâncă timpul

Vă mulțumesc mult, încă o dată, pentru primire și sper să ajungem să ne cunoaștem și cu alte ocazii în viața reală!
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Sus