Black Bass lacul Boteni 1

Sunteti interesat de o asemenea balta?

  • Da

    Votes: 10 52,6%
  • Nu

    Votes: 9 47,4%

  • Total voters
    19
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Va multumesc pentru sprijinul acordat ... sper ca partidele de pescuit practicate aici va multumesc pe deplin.
Ideea cu regulamentul meu ce a foast supus sugestiilor si modificarilor ... din punctul meu de vedere si-a atins scopul .... pana la urma am reusit sa fiu blocat a mai comenta ... asa ca imi expun replica aici si nu la postarea mea ... unde am reusit sa atac si administratorul ...
Vis-a-vis de postarea cu regulamentul ... voturile au fost putine in comparatie cu numarul de comentarii , insa am inteles ce era de inteles ... va astept in continuare la pescuit atat pe dvs cat si pe ceilalti pescari care si-au achitat abonamentele dar si pe cei posibil noi ... pasionati de acest stil de pescuit. Va doresc fir intins oriunde veti pescui !!! Urmariti si canalul dedicat activitatii desfasurate pe Lacul Boteni 1 si pe Lacul Boteni 3 aici : https://www.youtube.com/channel/UCRZUD9MfhgaA8PggAH3j3Uw?view_as=subscriber
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Daca si-a atins scopul e in regula. Nu te-a blocat nimeni in a mai comenta, altfel nu mai scriai nicaieri. Esti liber sa discuti oriunde dar acel topic era mort.
 
ok ... multumesc ... nu ma pricep ... am observat ca nu mai puteam raspunde ... nu am modificat prea mult regulamentul insa am mai completat una alta ... asa ca pentru cei interesati UITE REGULAMENTUL si taxele de pe Lacul Boteni 1 pentru pescuitul DINAMIC (spinning) aici : https://photos.app.goo.gl/S6vSbUzQa5XqPQyn7

Va multumesc pentru gazduirea pe aici ... FIR INTINS ORIUNDE VETI PESCUI !!!
 
De curand pe lacul Boteni 1 si 3 s a populat cu black bass. Administratorul baltii si ar dori sa deschida balta pentru un pescuit exclusiv catch and release pe balta aceasta, si m a rugat pe mine sa il ajut sa ia legatura cu aceasta comunitate si sa postez o idee de proiect, de regulament si taxe.

Regulament pescuit rapitor


1. Pescuitul la rapitor se desfasoara doar in sistemul CATCH and RELEASE ( Prinde si Elibereaza). Retinerea oricarei specii de peste este strict interzisa!

2. Pescuitul se desfasoara doar de pe mal, in limita locurilor disponibile si doar dupa achitarea taxelor.

3. Se poate pescui numai pe durata zilei. Ziua de pescuit la rapitor este de 6 ore in intervalul 9.00-17.00. Exemplu: daca ajungi la balta la ora 9.00 la ora 15.00 se termina pescuitul. Daca ajungi la ora 14.00 la 17.00 se termina chiar daca nu ai epuizat cele 6 ore.

4. Este interzisa ramanerea pe mal dupa ora 17.00.

5. Pescuitul se face exclusiv cu momeli artificiale. Este interzisa folosirea momelilor naturale!

6. Pescuitul este permis doar cu echipament de spinning sau baitcasting specializat.

7. Este interzisa folosirea jigurilor cu carlige mai mari de nr. 2/0 sau cu naluci echipate cu ancore! Se pot folosi doar naluci echipate cu carlig!

8. Este interzisa folosirea mai multor naluci pe firul principal, in tandem (tip taparina, alabama, umbrella, etc). Se va folosi o singura naluca si nu mai multe in acelasi timp.

9. Toti pestii vor fi eliberati in cel mai scurt timp, in deplina siguranta avandu-se in vederea protejarii pestelui capturat.

10. Intrarea si iesirea din incinta se va face doar prin locurile indicate de administratie.

11. Este strict interzisa aruncarea de gunoaie pe maluri sau in apa, si orice interventie asupra mediului(taierea stufului, taierea crengilor, etc.).

12. Va rugam sa aveti in vedere ca personalul administratiei are dreptul de a controla bagajele pescarilor precum si echipamentul folosit, in orice moment al partidei daca este necesar. La plecare, bagajele si masinile pescarilor pot fi controlate prin sondaj sau integral. Refuzul de a permite controlul se considera tentative de furt si va atrage masurile legale ce se impun precum si suspendarea dreptului de a mai pescui pe lac.

13. Este interzis portul asupra pescarului a orice mijloc de pastrare a pestelui (agrafe de pastrare, saci de pastrare, juvelnic, plase, etc.)

14. Nerespectarea oricarui punct din prezentul regulament atrage dupa sine excluderea pescarului de pe lac, suspendarea dreptului de a mai pescui pe acest lac fara returnarea taxei de pescuit!Taxe de pescuit

Pescuitul se va face doar dupa plata unui abonament. Nerespectarea regulementului de pescuit va duce la ANULAREA abonamentului fara returnarea taxei.


Taxa pescuit – 10 partide – 600 lei platibil in 2 transe.

Transa 1 – 300 lei se platesteste in avans la prima partida.

Transa 2 – 300 lei se plateste pentru restul abonamentului in partida 5.

Canalul lacului de youtube


Populare cu black bass

final .... REGULAMENTE si TAXE pescuit sportiv DINAMIC (spinning) si de AGREMENT pentru ANUL 2018 - 2019 pe Lacul Boteni 1 : https://photos.app.goo.gl/S6vSbUzQa5XqPQyn7
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus