Blank fibra de sticla acțiune moderata bfs

alex.b

Stiuca
Salut și bine v am regăsit după lunga pauza.
Caut un Blank sau lanseta sa arunce de la 1gr la 10gr, lungime 1.6 m 1.8 m baitcasting dar care sa fie cu o acțiune moderata, similara cu betele de fly? Exista asa ceva?
 

alex.b

Stiuca
Ba ma satisface, chiar mai e pe drum încă una:)) iar mulineta tsurinoya xf-50 cu tambur de spirit Fox e super mișto. Dar vreau un bat moale pt. râu cu care se pot arunca mai ușor din scurt pe sub crengi, maluri, etc
 

Espasia

Somn
alex.b , vezi betele specializate de pastrav.
Eu am Tailwalk Troutia, dar oscilam intre asta, Major Craft gama lor ptr pastrav, sau altele foarte faine, Abu Garcia Japan . www.purefishing.jp.
Eu am luat-o din Bulgaria, de la reprezentanta. M-a scutit de vama si TVA, daca o luam de pe Digitaka sau Plat….
Nu sunt din fibra de sticla, sunt carbon, dar sunt exact ce trebuie, la pastrav, clean pe rauri mici.

Sunt ff misto, alea de 1,5…..1,6 m. Bijuterii la cum sunt lucrate. Dar….si pretul difera fata de AliExpress.
 
Ultima editare:
Salut Alex. Daca vrei custom caută un lamiglass g200 ul și îl faci de cast. Nu e de fibra dar are acțiune moderată și ar fi potrivit pentru asta. Dacă vrei totuși noua găsești in magazinele online din Germania lanseta de păstrăv de la majorcraft și tailwalk.
 

alex.b

Stiuca
Va mulțumesc tuturor pentru sugestii, am sa caut ceva dedicat păstrăvului. Merg pe ceva 1. 5 1.6
 
Vezi ca tailwalk sunt mai moi. Majorcraft sunt fast. Am un vecin aici care pescuieste cu un majorcraft Fintail la biban.
 

alex.b

Stiuca
Tailwalk îmi face și mie cu ochiul. Pana atunci mai trebuie sa vina un made in China pur sange, numa bună de împerecheat cu tsurinoya mea:)) da vedem ce zice, adevărul e ca pe unde ma bag cu ele, riscul de a crapă e imens asa ca prefer sa mi fac mana pe d astea mai ieftinute.
 

Tavi

Biban
Din ce stiu ca folosesc altii, blancurile Phenix Mirage sunt cam ce trebe. Am pipait unu si mi-a placut, nu mai stiu exact modelul dar stiu ca era brici pt clean cu microvoblere. Au si scurte si chiar din 2 buc.
 

Okama

Somon
Sus