Bloguri si siteuri

Wurger

Somn
Nu am gasit o rubrica dedicata, asa ca m-am gandit sa fac una.
Ar fi folositoare mai ales incepatorilor care cauta dea lungul si latul netului informatii despre pescuit, fara mistocareala.
Ceea ce m-a amorsat a fost un blog descoperit recent, care mi-a placut foarte mult si ca design si ca informatie.
Este vorba de https://www.totpescuit.ro/ al lui Sorin Tot, de prin partile Sibiului. Texte foarte bine scrise, cu informatii destul de detaliate dar nu plicticoase sau alambicate, si plin de sfaturi bune privitor la natura careia ii suntem datori.
Ma mai gandesc si la altele, pe care o sa le postez mai incolo si va invit si pe voi sa faceti la fel.
M-am simtit oarecum tradat ca nu mi-a spus si mie nimeni de blogul de mai sus. Pe urma m-am gandit ca nu prea avea cum sa vina vorba.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
M-am simtit oarecum tradat ca nu mi-a spus si mie nimeni de blogul de mai sus. Pe urma m-am gandit ca nu prea avea cum sa vina vorba.
nu inteleg de ce !
cu siguranta ai vazut "laicurile" mele si ale altora, oferite acestui blog pe facebook
daca nu ai vazut, este doar vina ta
 

Wurger

Somn
Am o deformatie de caracter care nu se pupa cu FB. Sunt discret.
Intru pe fb poate chiar de cate 3 ori pe saptamana (am 2 pagini) dar nu scotocesc prin pozele si laikurile oamenilor si am o frana sa comentez si sa sheruiesc tot ce vad.
Probabil ca nu sunt chiar ok la cap da n.am ce.i face.
 

zamfi

Somn
Sorin este activ pe multe forumuri.Nu cred ca are legatura cu acest forum decat in masura in care sunt si aici pescari de net care vad apa pe ...net! Nu ma bag in aprecieri de acest gen.Insa articolul puncteaza zic eu bine problema pescarului care vorbeste din auzite si cam atat...Pe apa colegilor , pe apa se invata pescuitul! Da , stiu ...e greu.O parere.
 

Wurger

Somn
Aici se vede mai rau ca sunt mai rare. Pe alte forumuri sunt regula si nu mai sar in ochi contrele astea. Sau asa era acu ani de zile cand mai intram.
 
Sus