• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Bom dia!

Dupa niscaiva timp de batut forumul asta in lung si in lat, am zis sa imi fac si cont. That being said, va salut, Luca ma numesc, pescar de cand ma stiu si stabilit in Bucuresti de niste ani. De prin 2004 am pescuit exclusiv la crap, C&R tot de atunci. Anul trecut am schimbat macazul si, nefiind suficient de bantuit de pasiunea asta, am trecut pe rapitor. Tackle maniac cu mult mai multe naluci decat pesti prinsi, ma vad deja stresandu-va cu intrebari si teorii pe aici. In fine, poate ne-om gasi candva si pe malul baltii. Seara faina!
 
La toți e prezenta boala achizițiilor, dar Cosmin are o forma un pic mai severa. Oricum, față de acum un an când am intrat pe forum, e foarte liniștit. Poate chiar dubios de liniștit la postarile cu ultima achiziție.
 
Salut Luca. Intr.adevar suntem destui de multi in Buc dar ne intalnim intre noi mai rar decat cei din restul tarii. Cred ca din cauza ca sunt multe balti pline de pesti. ;)

Aia cu nalucile si pestii.... asa e, dar drilurile nu se gasesc la bucata de cumparat. Daca ar fi asa as cumpara driluri saptamanal. Un fel de viciu.