• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Braconaj pe Olt in Valcea

Scapa....
M.a rugat un prieten sa.l ajut. Duceam pestele la o balta a unui cunoscut. Sau invers, un prieten are balta si a secat.o si mi.a dat mie pestele pentru mama care e bolnava si niste vecini care au copilasi...si 4 pisici.
 
Salve băieţi şi bine v-am regăsit!
Ia vedeţi filmuleţul ăsta:


am editat postarea si am sters filmuletul prezentat pentru ca in opinia mea era defapt prezentat foarte amanuntit cu nume si date, pescuitul electric
nu ne dorim a usura munca de cercetare sau a da idei braconierilor
 
Ultima editare de un moderator:

adiwolf

Moderator
Membru personal
individul este din pitesti si cred ca undeva pe arges a prins - o scursura de om, cum sunt din ce in ce mai multi in tara asta puke
 
A mai postat zilele astea un nene din Valcea. Se lauda pe facebook cu vreo cativa somni maricei. Dar a sters pozele destul de repede. Cred ca cei din oras il stiti.
 
Ieri pe la ora 20 am trecut pe la Cornet , 7 pescari sub hidrocentrala . Saptamana trecuta la Dragasani pe olt se pescuia , a zis ca au pescuit toata prohibitia , trecea paza pe la ora 10 dimineata iar dupa era liber la pescuit pana a doua zi.