Bun Gasit!

motoucle

Biban
Bine v-am gasit, ma numesc Vlad, 35 de ani din Bucuresti.

Dupa o pauza cam de 10 ani de anul trecut am reinceput timid pescuitul. Momentan arsenalul meu este la nivel de prastie adica o lanseta care zic eu ca se preteaza la salau cu care am sperat ca voi goli Razelmul de pesti si momeli insuficiente pentru o partida plina de agataturi.

Din aceasta primavara insa sunt decis ca saptamanal sa aloc cateva ore regasitului hobby. Am de gand sa achizitionez cat de curand ceva echipament ultra light si sa ma distrez pe raurile apropiate si cate o partida eventual pe balti.

Resedinta de vara o am in buza Deltei, pe malul lacului sus mentionat dar pana acum toate partidele s-au incheiat frustrant pescuind rosioare la undita.


PS. Nu imi place pestele, prefer ciorba de burta :)
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Salutare si bun venit Vlad!
Sunt sigur ca vei gasi aici informatiile necesare ca sa iti imbogatesti / imbunatatesti arsenalul si tehnica.
 

Wurger

Somn
Salut Vlad !
Frustrari o sa tot fie, totul e sa-ti setezi o limita a trecutului la rosioare, cat mai departe.
Cel putin in jurul Bucurestiului trebuie sa te pregatesti sa rezisti mai mult ca pe Razelm. Cu toate ca mai exista si exceptii de o zi, doua.
 

motoucle

Biban
Cu Razelmul nu stiu ce sa zic. Ori nu am "cotizat" eu suficient la lipoveni pentru pomul laudat ori am abordat total gresit pestii si apa. Invariabil am fost trimis pe malul "anlalalt" daca vreau sa vad solz de peste ceea ce in sine nu ar fi o problema daca nu ar fi cam 2 ore dus -intors de fund in barca plus valuri care pot se pot dezvolta de la apa oglinda la mini tzunami in jumatate de ora.
Balta mai are ceva peste, de asta sunt sigur. Vad ce aduc de la plase iar albitura este chiar foarte multa in maluri. Un plus fata de acum 10- 15 ani este ca km de monofilament nu prea am mai vazut pasionatii acestui stil probabil acum exersand in tarile vestice. Ca un minus, citisem ca s-au facut populari cu salau acum 2 ani parca. Rezultatul, primavara trecuta toti trageau de tine sa cumperi ciopici la 15 lei kg ca sunt foarte buni dati prin malai...
 
E dificila delta și lipovenii dau din casa destul de greu ..
Și bine fac ,,nu toți se duc la pescuit ,multi as rupți de foame .
Am găsit om în delta care pe un forum era sfântul eliberărilor,,,in realitatea lua tot ...nici dimensiunea nu mai conta .
 
Sus