Cârlige jig articulat

Spartan21

Biban
Salutare..ma poate ajuta careva in legătura cu următorul lucru:vreau sa achiziționez niște cârlige pt bile jig articulat însă nu cunosc mărimile ..mai exact care e echivalentul jigurilor Fudo Hooks de 2/0 și 3/0 pt cârligele jig articulat?multumesc
Eventual pot găsi undeva un tabel sau cv similar care sa explice mai exact? gandescccc

Cauta din astea si uiti de articulate.

Spro-Offset-Jig-Head.jpg

Spartan21

Biban
Mersi mult Adiwolf!jos palaria

Cauta din astea si uiti de articulate.

Vezi atașament 23381
Nu e ce îmi trebuie..am bile pt jig articulat și vreau sa încerc și metoda asta..îmi trebuiau cârligele doar..credeam ca nu sunt numerotate ca și cele ale jigurilor normale..ce găseam pe site-uri erau nr.2,3,1/0,5 etc..dar am găsit acum mulțumită lui Adiwolf și se pare ca sunt și mărimi 2/0 și 3/0 care in principiu ma interesează pe mine..dar mulțumesc oricum..Salutare!thumbsuuuupthumbsuuuup

Părerea mea e ca folosind cârlige/jiguri din astea nu evoluează ca jigurile articulate ..cam aceeași treaba cu jigurile normale ca evoluție ..
Din contra,o guma sta si evolueaza cel mai bine pe un jig.daca vrei naturalețe si super finețe pe greutăți mai mari exista Carolina.
Pe articulate caută Gamakatsu worm 330 big eye,daca vrei o evolutie buna.

O

Ovi18

Guest
A folosit cineva modelul asta de carlig?

Atașamente

• 20191111_223117.jpg
    20191111_223117.jpg
    164,6 KB · Vizualizări: 229
O

Ovi18

Guest
Multumesc pentru mutare.
Nu a folosit nimen modelul ala de carlig?
Sunt mai bune ca offset sau sunt concepute pentru ceva anume?

Seba ia zi matale ai idee pe unde găsesc si eu niste ace așa ??? Ca să mi le torn pe mai multe greutăți. Sau poate știți careva pe aici.
Eu le iau de aici:
Astea:https://www.tackleshop.nl/Gamakatsu-Bottom-Knocker-s15195.html
Sau
Cârlige simple cred ca găsești cam peste tot.

Sus