Claudiu

Administrator
Membru personal
Aici ne putem impartasi pareri si recomandari despre carligele folosite in pescuitul rapitorilor la spinning

Claudiu

Administrator
Membru personal
IlieNeamt imi poti recomanda niste carlige barbless pentru HMKL 33 MR ? Sau oricine citeste am nevoie de carlige barbless (fara contraspin) pentru voblere de 3-4 cm folosite la clean/pastrav. Sper sa nu afecteze bataia voblerelor care sunt prevazute din fabrica cu carlige.

Claudiu

Administrator
Membru personal
Pai nu am deloc carlige la ele, de aceea cer recomandari de firma si marime pentru voblerele astea, nu am folosit niciodata

PUPU

Stiuca
Cu 8 lucreaza perfect ,uite si un 10 langa ele dar ai sa vezi ca nu mai misca la fel de bine, sa pui inele 0 de la Jaxon .
DSCN0229.jpg

Claudiu

Administrator
Membru personal
Am sa iti urmez sfatul intocmai, multumesc ! Imi plac si cum arata cu inelele astea, si... nu mai produc nici pagube.
p.s. ai vreo sursa in tara sau de afara trebuie luate?

PUPU

Stiuca
Carligele de la bigfish iar despicatele cred ca le gasesti fara probleme ,astea de la Jaxon sunt mai subtiri decat alte 0 de pe la alti si carligul lucreaza fain.

octavio79

Black Bass
Vreau sa cumpar de pe voblere.ro niste ace ca sa-mi toarne un prieten jiguri. Am sa iau 2/0 si 3/0. Ma uitam la fudo, mustad,owner si nu mai stiu care erau pe acolo. Voi pe care le-ati folosit si v-au placut?

octavio79

Black Bass
Am sa iau niște fudo ca am mai primit confirmare ca sunt bune. Am sa iau totuși si câteva owner sa le probez.

Sus