Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze acesta sau alte site-uri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
IlieNeamt imi poti recomanda niste carlige barbless pentru HMKL 33 MR ? Sau oricine citeste am nevoie de carlige barbless (fara contraspin) pentru voblere de 3-4 cm folosite la clean/pastrav. Sper sa nu afecteze bataia voblerelor care sunt prevazute din fabrica cu carlige.
Am sa iti urmez sfatul intocmai, multumesc ! Imi plac si cum arata cu inelele astea, si... nu mai produc nici pagube.
p.s. ai vreo sursa in tara sau de afara trebuie luate?
Carligele de la bigfish iar despicatele cred ca le gasesti fara probleme ,astea de la Jaxon sunt mai subtiri decat alte 0 de pe la alti si carligul lucreaza fain.
Vreau sa cumpar de pe voblere.ro niste ace ca sa-mi toarne un prieten jiguri. Am sa iau 2/0 si 3/0. Ma uitam la fudo, mustad,owner si nu mai stiu care erau pe acolo. Voi pe care le-ati folosit si v-au placut?
Acest site folosește cookie-uri pentru a ajuta la personalizarea conținutului, pregătească experiența și să te păstreze autentificat dacă te înregistrezi.
Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor.