Claudiu

Administrator
Membru personal
Si carligele debarbetate Decoy recomandate de PUPU au venit. Sunt foarte ascutite, ramane de vazut ce ramane agatat in ele si care e rata de succes.
Edit: Astazi le-am probat pe apa, problema e ca aceste carlige se agata enervant de des intre ele si produc multi nervi :)

image.jpeg

Ultima editare:

PUPU

Stiuca
Claudiu eu misc HMKL-urile astea de cand au aparut si nici macar o data inelele nu au dat mana unul cu altul ,am preferat sa pun inelul de pe burta cu varful spre spate iar despre inele cum am spus, Jaxon caci sunt mai subtiri si mai mici in diametru decat alte 0,hai ca plec la munca...

Scuze ,cred ca ati inteles ca era vorba de carlige si nu inele ,cum am spus ma grabeam la munca.

Ultima editare de un moderator:
R

RNN57

Guest
..........Eu prefer, foarte rar in ultima vreme ce-i drept habarnam.......... Gamakatsu F314 nr, 2 si 4 sau Drennan Crystal nr. 2 la salau cu pestisor sau bucatica, Mustad 412BLN 2/0 - 4/0 somn si Owner C-5 nr.1 la stiuca cu pestisor....thumbsuuuup

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ce carlige pentru bila mobila folositi si pe care le considerati a fi cele mai bune? Intreb asta pentru ca e timpul sa imi iau si eu, am bile mobile de 2 ani dar nu m-am incumetat sa dau cu ele.

QtDevil

Oblete
Da o privire la Crazy Fish Round Bend, le găsești la marele pește,acum depinde și dacă găsești efectiv pe stoc. Eu personal folosesc doar pentru biban, nu sunt șalăi pe unde dau eu așa că nu mă pot da cu părerea la mărimile mai mari.

adiwolf

Moderator
Membru personal
nu mai rade ca bate guma de mori cu mobila si carlig drept

bre, rad de tine fiindca ai descoperit apa calda !!!
cand te bateam la cap cu bilele mele si filmuletele de la rusi ziceai ca sunt nebun
cand am fost la targ si am cumparat carlige drepte, FUDO, de la Relax, ai zis ca ce dracu fac cu ele ?!!!
si tu?! acuma ce faci?!! gandescccc
cum plm sa nu rad?!! nanana

Claudiu

Administrator
Membru personal
Nene am si eu carlige dar nasoale, dar vreau dinalea cu contraspini mai mari pe tija. Unu am bun, adica ala de azi si sta guma bine pe ele nu iese.

Wurger

Somn
Ma uit si eu maine dimineata la ale mele. Deocamdata sunt pe drumuri.
Ca orice gaselnita descoperita sau naluca noua, zici ca rupe cu prima ocazie. Te duci si.....nu rupe. Si nici la ocazia 2....si nici 3. O dai uitarii si peste 2-3 saptamani o aplica altul si iti da cu balta in cap. Atunci abia ma ia cu nervii capului.

Wurger

Somn
Alea mici sunt ce scrie pe carton. Alea mari fiind raspandite prin truse nu mai stiu daca sunt tot Owner (nu cred).
Owner au spinii doar pe partea dinspre interiorul curburii. Alelalte au 1 pe interior, 1 pe exterior.
N.am prins pana acum dar agatate in craci, se deranjeaza destul de repede guma. Adica contraspinii aia sunt ganditi pt râme mai mult.
Cu o picatura de superglue langa ochet tine mai bine.
Avantajul la Owner e ca sarma e subtire si varful napraznic ;)
20170930_110253.jpg

Montura. Datorita santului din burta gumei, se poate trece carligul prin ochetul unei ancore (de preferat cu 2 craci si asezat cu varfurile spre guma).
Carligul de sus e Siweida si e foarte bine facut. N.are contraspini dar cu SG la bot merge ca focu. In balastiere cu bradis mult e priceless.
20170930_111428.jpg

Ultima editare de un moderator:
Eu am Owner CPS Worm spin. Mai am si de la Crazy Fish dar sunt mai groase decat Owner si la naluci mai mici cred ca le strica jocul.

Sus