Ce am eliberat...

Claudiu

Administrator
Membru personal
Colegii, mai asteptam si noi ceva poze/filmari cu eliberari sa ne mai delectam ochiul si sa dam un exemplu bun

kingofbeasts

Rod Builder
Multumesc tuturor de apreciere
Felicitarile mele Carol worthythumbsuuuup. Iti imaginezi cam de cand vreau sa pun eu o eliberare frumoasa pe aici si nu imi iese? roflmaooo
p.s. stiu ce zici cu tremuratul picioarelor !
chestia a fost ca apucasem sa vad pe sonar ca e marebucuriemare si trasatura a fost una violenta . Fiind foarte nervos in dril , pana sa-l scot sus i-am dat mult peste 20 de kile si nici n-am indraznit sa respir pana am scos celelalte bete din apa .Abia dupa ce l-am vazut si mi-am dat seama ca ma descurc cu el am pus mana pe telefon sa filmez cateva secvente si m-am mai calmat dar oricum adrenalina a fost la cote maxime si nici mainile nici picioarele nu mai ascultau comenzi .zimbettt
Apropo de asteptat eliberari , toate la vremea lor ca , daca ai rabdare insisti si-ti faci si temele, vin si alea ;)

kingofbeasts

Rod Builder
King-ule...BRAVO man!aplaud
Multumesc nnnoroc
Deocamdata pot zice ca inca abuzez de norocul incepatorului dar sper ca sezonul asta sa-mi fac mana astfel incat de sezonul viitor sa pot trece la implinirea unui gand mai vechi cu care am mai cochetat in trecut si anume etapa de spin-clonc (pescuit la clonc cu gume si voblere). zimbettt Nu de alta dar dupa ani buni de spinning exclusiv m-am dezvatat sa umblu cu goange si taratoarepuke :) (prea multi bani se duc pe geluri antibacteriene cand te pui la masa :p ) Si parca nici cu torturarea pestisorilor in carlig nu ma mai prea impac. habarnam

adiwolf

Moderator
Membru personal
ce ghinion?!! cine a vorbit de ghinion?!!
la mine asta este starea normala, sunt in grafic cum se spune thumbup

Lasa starea asta normala Adi,cum spui tu. Incet ,incet treci pe cloncaneala.
Inceput promitator,felicitari si la mai mare.

adiwolf

Moderator
Membru personal
unde naiba sa mai trec pe cloncaneala ca am cloncanit pana acuma de mi s-a luat!!!
am 7 partide si 3 pesti !!!
si ma uit ca mai sunt maxim 4-5 partide si s-a dus dracu sezonul !!! (pescuies doar in weekend, in restul timpului mai trebuie sa si muncesc sa ma intretin !!!)
si uite acusi incepe cleanul la spinning :) bucuriemare

S

sorinTM

Guest
Am fost în teste cu câteva voblere dintre care unu cu dedicație și a avut și primu rezultat (un atac foarte hotărât) rămâne ca la următoarele ieșiri să vină și rezultatele :)

Sus