Ce am eliberat...

Poateeeeeee...................!!!!!!!!!!!! gandescccc gandescccc gandescccc
Daca ar fi pasarile , ar fi intr un mod natural. Dar in cazul acesta, bipezii stiu ce si cum. Pentru ca lor le convine sa pescuiasca la salau. Sau la bass. Pur si simplu. Este ca un poligon de tragere la liber. Se mai si lauda. Daca erau mai avuti, poate aduceau si ceva zebre sa mai condimenteze padurile patriei pline de ursi. Asa s au multumit cu ceva pestisori.

Aia de staționar de pe Bicaz depășesc cu mult numărul celor care dau la șalău, am fost de 2 ori pana la Poiană cu barca, dacă nu erau 200 de lansete in total nu era niciuna... nu am văzut vreo unu pe mal sa aibă 3 lansete, de la 5 in sus...
Nu doar răpitorul a fost adus acolo, crap, caras, plătică ... nu cred ca erau pe Bistrița curgătoare.

Pt Mal , no, strigătul tău a fost auzit!
IMG-20210928-WA0029.jpg

Aia de staționar de pe Bicaz depășesc cu mult numărul celor care dau la șalău, am fost de 2 ori pana la Poiană cu barca, dacă nu erau 200 de lansete in total nu era niciuna... nu am văzut vreo unu pe mal sa aibă 3 lansete, de la 5 in sus...
Nu doar răpitorul a fost adus acolo, crap, caras, plătică ... nu cred ca erau pe Bistrița curgătoare.

Pt Mal , no, strigătul tău a fost auzit!
Vezi atașament 46087
Pe bistrita curgatoare erau cel putin : platica, crap, caras , scobar, mreana, oblete, caracuda , porcan, zglavoaca, pastrav, lostrita

Sa nu uitam ca pescuitul la salau este si cu victime colaterale. Adica marletul pescar mai prinde cu ce poate jdemii de alevini pt ai baga in carlig ca si desert pt domnul salau. Asta e marea tristete. Si nu la o undita . La 5 -6 .

Pi3.14

Stiuca
Pe bistrita curgatoare erau cel putin : platica, crap, caras , scobar, mreana, oblete, caracuda , porcan, zglavoaca, pastrav, lostrita

Sa nu uitam ca pescuitul la salau este si cu victime colaterale. Adica marletul pescar mai prinde cu ce poate jdemii de alevini pt ai baga in carlig ca si desert pt domnul salau. Asta e marea tristete. Si nu la o undita . La 5 -6 .
Ar trebui reglementat pescuitul cu momeala vie din fondul piscicol exact cum e si la pastrav. Adica interzis integral. Sa poti folosi ca momeala vie doar gandaci larve lipitori rame si alte d.astea....dar nu momeala din fondul piscicol.

Concluzie
Ar trebui reglementat pescuitul cu momeala vie din fondul piscicol exact cum e si la pastrav. Adica interzis integral. Sa poti folosi ca momeala vie doar gandaci larve lipitori rame si alte d.astea....dar nu momeala din fondul piscicol.
Minunat. Pescuitul la peste viu / mort ar trebui bagat la braconaj. Dar pt inceput ar fi suficient ca atunci cand se face controlul sa se verifice dimensiunile legale ale pestilor din juvelnic, caldaruse , etc. Si amenda e suficienta pt harnicul roman. Nu mai zic de pescuitul pe timp de noapte. Autoritati de rahat.

AlexH

Moderator
Membru personal
Pune te rog si tu un video cu eliberarea daca ai postat aici. Altfel asta e mai potrivita la "Rezultatele partidelor".

Catpat

Oblete
Am eliberat doi strapi ..zimbettt. Primul era pe cuib..se pare.

Atașamente

• WhatsApp Image 2023-04-30 at 00.00.45.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-30 at 00.00.45.jpeg
    102,7 KB · Vizualizări: 80
  • WhatsApp Image 2023-04-30 at 11.15.08 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-30 at 11.15.08 (1).jpeg
    86,3 KB · Vizualizări: 72
  • WhatsApp Image 2023-04-30 at 11.15.08 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-30 at 11.15.08 (2).jpeg
    141,4 KB · Vizualizări: 64
  • WhatsApp Image 2023-04-30 at 11.15.08.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-30 at 11.15.08.jpeg