Ce fire textile folosim la salau?

ambrooo

Salau
E luat de pe un site din Suedia - kanalgratis.se . Comparativ cu alte fire la diametre similare nu am vazut o diferenta de grosime, dar as putea sa ma si insel. Cert este ca sunt multumit de el.

E luat de pe un site din Suedia - kanalgratis.se
Daca aveti nevoie de produse de acolo, lasati un mesaj si pot sa comand pentru voi. Am 15% discount si transport gratuit.

Ultima editare de un moderator:

carpsport

Oblete
dupa cateva partide cu YGK 22lb si leader la el cu nod FG, dar in care nu am prins nimic semnificativ insa am pescuit cu el pe Olt sub baraje in betoane si scoici gramada, pot spune ca sunt super incantat
muuult mai subtire decat PP-ul de 10lb, foarte fin si foarte rezistent in combinatia cu leder de fluorocarbon
momentan pescuiesc cu YGK, PP, Sufix si Gigafish Powerline - cel din urma fiind cel mai prost - deocamdata YGK ramane pentru mine cel mai bun fir cu care am pescuit (dar mai asteptam, testul timpului pe care celeletate doua l-au trecut cu brio)
Si eu cu acelasi fir pescuiesc Ygk

AndreiV

Oblete
Am si YGK 22lbs ,16lbs…dar mai am si de la Varivas MaxPower Pe care mi place mai mult decat YGK…un pic mai gros dar mult mai rezistent

OldSkull

Rod Builder
Cel mai bun ca rezistenta si probabil cel mai senzitiv, Daiwa Morethan x12, dar nu-si merita banii mai ales pe Dunare unde nu dau cu inaintas.
Daiwa Tournament x8 nu mai vreau ca pusca aiurea, e bun nou - cateva partide, e foarte subtire, cred ca e cel mai subtire la puterea lui.
YGK nu dai gres niciodata.
Mai nou Varivas Max Power x8, e mai fain ca YGK pana acum... e mai nou pe mulinete, trebuie sa treaca iarna macar ca sa fiu sigur de valoarea lui.

Morethan x12 #1 e slab, face scame și se rupe ușor, #1.2 e marfă! Mai am Morethan x8 parcă #0.8 care iarăși îmi place mult și e rezistent.
Morethan x8 e cel mai bun fir calitate/pret pe care l-am pescuit. E genul ăla de fir care te enervează cât tine. Acum ca dau pe cast preferatul meu e sunline x6. Singura problema ca e un galben sampanie. Nu e high vis.

Salut…ma uitam la daiwa tournament 0.12 vs ygk x braid upgrade pe 0.15/ 7.25 kg- 16 lbs ( recomandat aici) …nu e putin cam gros firul de ygk totusi pt pescuit la salau?.. nu le am folosit pe ambele la salau…banuiesc ca ygk ul compenseaza cu rotunjimea faptul ca e putin cam grosut ??? … multumesc

shogunu65

Stiuca
Salut…ma uitam la daiwa tournament 0.12 vs ygk x braid upgrade pe 0.15/ 7.25 kg- 16 lbs ( recomandat aici) …nu e putin cam gros firul de ygk totusi pt pescuit la salau?.. nu le am folosit pe ambele la salau…banuiesc ca ygk ul compenseaza cu rotunjimea faptul ca e putin cam grosut ??? … multumesc

Gros pentru ce conditii? Aproape toata lumea mentioneaza unde foloseste un anumit fir. 16lb poate fi gros pentru balta si subtire pentru Dunare.

Fabian

Biban
Momentan prefer Bornrush, dar merge si ultra2 sau wx4 (cel roz)
mentiuni speciale pentru Varivas Sea bass, Seaguar GrandMax

Sus