Ce pagube am avut azi

Plimb si eu prin trusa doua unitati Rapala J13 alea bunele, dar fara victime inca ... Ce-i drept e foarte greu sa faca victime atata timp cat au parasit trusa in doar 3 partide ...
Insa le voi schimba ancorele curand, asta ca sa imi sporesc increderea in ele precum si abilitatile lor de somni killeri. Presimt ca nu vor trece vara asta , nu vor prinde toamna.
 

anem

Stiuca
hehehehe ... daca nu le gaseam prin magazinele de pe aici va faceam anumite propuneri. folositi-le ori pe ape tulburi ori noaptea. pe timp de zi si conditii normale, soft-urile sunt cele mai recomandate ...
 
Aseară am rămas fără vobler de jos din cutie, sus e un rapala cd de 7 ca și comparație, aș vrea să cumpăr altul dar nu știu modelul, poate îl recunoște cineva dintre voi.
Seamănă cu deep runner dar e mai suplu.
20210729_075905.jpg
 

OldSkull

Rod Builder
Bat cu 2 petece, ce zici!? roflmaooo

Mai am pe cineva ce a reusit sa rupa 2x MB 733uri, in acelasi loc - undeva in prima treime fata de varf, nu ca tine spre baza.

In rest doar tu si el ce ati rupt MB 733uri din loturile mele si au fost cateva...

Scrie mi in privat, daca prima data nu am stiut cum sa pun problema pt garantie, o facem acum ca la carte!
 
Am agățat și am tras sa văd dacă e piatra, lemn sau creangă ca să o trag afară...a făcut poc..
Dacă data trecută sa zicem că poate l am atins undeva, acum chiar am avut grijă de lansete. Plus ca 733 nu prea l-am folosit de când am 732 și nici înainte ca am avut evergreen black racer.
 
20210814_232805.jpg

Și înaintaș varivas shock leader de 10 lb. Dar nu am tras de ea tare, cu altele am tras de pești mai mult. Nu știu ce sa zic, nu am acuzat pe nimeni de nimic, doar am scris aici ca deh, poate mai interesează și pe alții.
O sa caut un nrx jwr ca din ăla nu am avut niciodată și cică is bune și rezistente.
 
Pe lângă alte concluzii , din cele spuse mai sus se pare că Fins.ul a revenit la forma care l.a consacrat și l.a făcut celebru în urma cu vreo 5 ani.
Totuși nu e f clar cum de a cedat X Ray.ul, n.avea voie ... Nu am mai auzit de un caz similar ... sunt bete deosebit de rezistente. O fi fost lovit înainte sau vreun defect de fabricație ...
 
Lovit nu cred, a pocnit exact de lângă primul inel și e cam greu de ajuns cu ceva la blank fără a se opri în inel..plus că după ce s-a rupt prima dată am avut grijă mare de lansete. Nici cu garanția nu știu dacă se rezolvă ceva, zicea OldSkull ca să comand alt blank și atunci să le zică de garanție...
dar eu nu mai vreau nfc...trecem pe polonismoke
 
Sa înțeleg că aceeași lanseta a mai fost ruptă alta dată dar în alt loc și unde anume mai exact ? Și atunci cum s.a întâmplat ?
In zona primului inel blancul este gros, n.am mai auzit de lansete rupte din zona aia. Probleme au fost în zona mufării la lansetele din 2 buc și în zona vârfului , nu vorbesc de lansetele prinse în ușa de la mașină. Ghinion...
 

Schumi

Stiuca
Nu stiu daca sunt in eroare sau nu, parca am citit undeva ca astfel de accidente apar mai des in cazul in care inelul este matisat direct pe blank. Talpa acestuia rigidizeaza blank-ul pe lungimea ei si apare ruptura deasupra inelului la fortari. Solutia parca era un matisaj intermediar intre talpa inelului si blank.
 

OldSkull

Rod Builder
Lovit nu cred, a pocnit exact de lângă primul inel și e cam greu de ajuns cu ceva la blank fără a se opri în inel..plus că după ce s-a rupt prima dată am avut grijă mare de lansete. Nici cu garanția nu știu dacă se rezolvă ceva, zicea OldSkull ca să comand alt blank și atunci să le zică de garanție...
dar eu nu mai vreau nfc...trecem pe polonismoke
Am zis sa-ti alegi un blank din gama, ca sa beneficiezi de garantia blankului... Prima data nu am stiu cum sa pun problema la ei!

Nu trebuie sa comanzi nimic.
 
Schumi am văzut teoria pe care o menționezi cu un prim matisaj sub inel la d.nul TDum și cu tot respectul ptr dansul, pe mine nu m.a convins validitatea teoriei, nu că ar fi trebuit. Și mai ales când vorbim despre locul ruperii blancului in cazul de fata, lângă inelul de plecare unde blancul e și gros în pereți dar și lucrează oricum ff puțin.
Dacă teoria ar fi valabilă am vedea f multe lansete pleznite exact lângă inele.
 
Sus