bogdan.neamt
Stiuca
As tinde să zic că a avut defect la cât de gros pare în carne. Nasol moment..
Perfect de acord! Și este și un om de mare caracter…Bolota îi artist la reparat bețe![]()
anem, multumesc pentru raspuns si pentru info. E clar ca stii ce faci si cu ce sa faci, si o faci bineAm observat la tine tendinta de a folosi mulinete mai mici decat ar folosi alti pescari, este stilul tau, il stapanesti, ti-l asumi, respect pentru ce scoti pe mal cu aceste scule. Am optat pentru Shimano Stradic 2500 CI4 FB dupa ce am vazutin videoclipurile tale cat tragi tu de ea si rezista
Observatiile mele erau la modul general, ca inginer pasionat de partea tehnica a mulinetelor. Strict tehnic vorbind, firul este clar supradimensionat pentru acea mulineta, cat si fortele la care o supui. In caz ca s-ar ajunge la o eventuala solicitare de garantie, producatorul ar fi complet indreptatit sa declare ca s-au depasit specificatiile admise pentru acea mulineta, si de asta a cedat.
In general asta e piesa care cedeaza atunci cand se trage foarte tare de fir, cateodata chiar rotorul.
O observatie, daca imi permiti - modul in care a cedat piesa aceea poate indica o strangere excesiva a surubului de la galet. Din pacate sunt foarte putine mulinetele la care bratul pickup-ului e de metal, iar o strangere excesiva va crea foarte usor fisuri in materialul compozit, care vor facilita ruperea piesei.
Spor in continuare!
am vazut ca e capsulat, dar cu un dorn tubular, unii pe net se laudau ca iese ... asa ca am incercat. si a iesit ... dar facut in 2 ...Ca sa nu se simta singur Stradicul printre Daiwe, ai putea sa-i iei un frate mai mare
Shimano Twin Power SW 6000PG varianta 2009 are bailarm metalic... De fapt, tot rotorul e metalic. Un tanc de mulineta! Cea mai solida mulineta vazuta de mine vreodata. Antirevers ireprosabil, scapi de problema specifica Daiwa. Totul la superlativ in mulineta asta, si foarte bine etansata (are o garnitura de cauciuc continua intre corpul mulinetei si capacul lateral).
Galetul de la Stradic e capsulat, nu poti scoate rulmentul sa il ungi... Se pare totusi ca poti, cu un pic de perseverenta![]()
Exact asta am patit si eu cu un tp2015. Nu l.am dus la "doctor" inca. Totul a inceput la pescuit pe vreme foarte friguroasa. Chiar is curios ce poate fi, frana totusi functioneaza fluid...corect. Chiar is curios ce poate fi...Săptămână proastă pt mine, xray 732 a pocnit aseară în țeapă din locul de unde fusese reparat(am adus peștele la poză), Varivas abia cumpărată am rupt prin mașină fără să apuc măcar să o folosesc...credeam că am scăpat de rupt lansete, Stella nu mai face clicăie cand peștele ia fir...no, sănătoși să fim.
Nici Vanquish-ul meu pe care l-am facut de ras pe aici ca fasaie de nou. Acum s-a razbunat si nu mai caraie franaStella nu mai face clicăie cand peștele ia fir