Ok,multumesc dar nu pot posta in sectiunea vanzari.Nu il mai stergem, lasa-l ca nu prinde rau.
Pune un anunt unde trebuie, care sa conțină toate detaliile.
Ok,multumesc dar nu pot posta in sectiunea vanzari.Nu il mai stergem, lasa-l ca nu prinde rau.
Pune un anunt unde trebuie, care sa conțină toate detaliile.
E posibil să prindă in draci cu oscilantele lui, pe care le știe și în care are încredere absolută. Încrederea lui însă nu e bazata pe comparația cu alte linguri, că el a dat doar cu ale lui. Chiar m-a umflat râsul când am văzut cum încerca să fie amabil la cadoul primit, Dollinger ăla de la Mișu. Fața lui părea să spună"bă, ești drăguț, dar prefer sa bag mai degrabă mâna în wc după una de-a mea decât să dau cu una de-asta"...Dar e foarte frumos că e așa. Lecția lui nu e lingura secretă, mărgică minune, e încrederea și bucuria de a prinde peste cu năluci făcute de el, pe care le cunoaște la marea artă. Și noi dacă am da cu un tip de linguri până le-ar lua dracu, de ar învăța subconștientul sa le mulineze cu 1 tura la 3,24 de secunde, că acolo merg optim și alte d astea, am prinde cu alea de am.jura că altele mai bune nu există. Noua ne lipsește încrederea asta, de-aia căutăm inca modelul suprem...care nu există. Între timp, avem sute de linguri - genul meu. Eu însă am palidă scuza că îmi place să le am în colecție, parțial adevărată.In caz ca cineva se intreaba cu ce pescuiesc localnicii prin Delta:
Lingurile localnicilor deltei
Spor la modificat oscilantele![]()
Eu cred că nici una nici alta ci loculAtunci m-am convins ca nu lingurile prind stiucile ci pescarul.
Ca si cu lingurile, unde nu este una universala si absoluta, la fel si aici. Nu exista una care sa determine tot. Toate conteaza. Locul da, conteaza mult. Apoi naluca si increderea pescarului in ea. Apoi abilitatile lui si cat de bine cunoaste naluca si locul. Dar mai ales pestele, ca unde peste nu e, nimic nu e!Eu cred că nici una nici alta ci locul
Cum spuneam, tine mult si de increderea pescarului. Anul asta a mers foarte slab stiuca, pentru majoritatea pescarilor. Dar in Delta am pescuit 95% din timp la oscilanta. De ce? Pentru ca am mai mare incredere in ele si pentru ca imi place mie sa cred ca modelele pe care le favorizez le si stiu mana prin apa. Asta face ca, vazand inactivitatea stiucii, am cautat solutii folosind tot oscilanta. Spre exemplu, insistat cu linguri antibradis lasate efectiv sa cada in iarba si mulinate foarte incet, cu foarte mici pompaje si insistat ore intregi pe ele pe aceleasi locuri. Intr-un final venea si atacul. Probabil ar fi mers si alte naluci, dar piticul meu nu m-a lasat sa incerc altceva.O fi tehnica cum ziceti voi, insa din ce am vazut pana acum pentru mine conteaza guma.
In caz ca cineva se intreaba cu ce pescuiesc localnicii prin Delta:
Lingurile localnicilor deltei
Spor la modificat oscilantele![]()
Ai mare dreptate!!
!
Astia sunt cei care distruge pestele din delta,asta pe langa braconieri si pescarii comerciali.Se leaga toti pe toate site-urile de turisti,ca vin,ca ia peste peste limita,ca arunca gunoaie stc,asa este nu zic nu,sunt destui idioti care merg in delta si fac acele lucruri,dar nu prieteni,nu ei distrug delta,astia o distrug,localnicii,ati vazut ce conceptie au?el a luat 10 kg de peste cu toate ca nu il mananca,el cica face cadouri,face pe dracu,merge acasa si il da la caine,pisica sau porc.Sunt inapoiati,nu isi dau seama de gravitatea situatiei,stati linistiti ca sunt o gramada care baga si plase,poate si nenea asta baga,ei vad zi de zi cum se braconeaza si nu zic sau fac nimic,ptr ca ptr ei asta e viata,nu constientizeaza ca peste "n" ani nu va mai fi peste,ca copii sau nepotii lor vor muri de foame,ca se duce dracu un bun national din care s-ar face milioane de € din turism si lor lear fi mai bine daca nu ar fi mafia asta a pestelui,astia au distrus ba delta,si o distrug in continuare,ei care locuiesc acolo nu altii,ei isi bat joc de viitorul lor ptr ca sunt inapoiati,multi dintre ei nu au mai mult de 4 sau 8 clase,altii deloc,si asta nu se va termina prea curand,ori cineva va pune pct pe i,ori delta se va duce dracu si va trece multi multi ani pana isi va reveni,cand vor crapa toti aia de pe acolo,cand nu va mai fi peste deloc si se vor duce pe apa sambetei si aia cu pensiuni si hoteluri,cand nu va mai locui nimeni prin zona de abia atunci va incepe delta sa-si revina,cat va dura nu se va sti,noi oricun nu vom mai apuca sa vedem o inbunatatire,suntem vai p.. noastra.
Adica?Stiu ca esti nervos, dar fii atent la cum scrii, ca e greu de citit asa.
Adică vreo cateva greseli gramaticale, propoziții incepute fără majuscule, propoziții foarte lungi si o spațiere defectuoasă.Adica?
Unde am propozitii incepute fara majuscula? Unde sunt spatieri defectuoase? Imi cer scuze de propozitiile foarte lungi,nu am stiut ca nu ai voie sa scrii decat propozitii scurte,si da,am omis sa scriu cu majuscula dupa anumite semne de punctuatie.Daca spuneai ca nu am pus niste virgule corect si ca am niste cuvinte puse aiurea in context te credeam,dar ce zici tu acolo e aiurea.Am scris oricum repede si scriu de pe telefon,si nici nu am fost premiant la gramatica,imi cer scuze,data viitoare cand vedeti postari puse de mine nu mai cititi,sa nu vi se deregleze retina.Ma gandeam ca acest forum este despre pescuit nu despre cum sa scriem corect gramatical,dar se pare ca la fel ca pe orice alt site sau forum,trebuie sa existe niste baieti cu 10 universitati terminate,care nu se pot abtine sa nu arate cat de inteligenti sunt ei,si cum isi pot consuma materia cenusie fiind ironici si aratand greselile altora.Adică vreo cateva greseli gramaticale, propoziții incepute fără majuscule, propoziții foarte lungi si o spațiere defectuoasă.
Dar , în rest...Adica?
Reciteste-ți postarea cu atenție. După semnul intrebarii se începe o nouă propoziție cu majusculă. Nu te mai inflama aiurea. În fine...era vorba despre oscilante. N-au nicio legătură cu facultățile.Unde am propozitii incepute fara majuscula? Unde sunt spatieri defectuoase? Imi cer scuze de propozitiile foarte lungi,nu am stiut ca nu ai voie sa scrii decat propozitii scurte,si da,am omis sa scriu cu majuscula dupa anumite semne de punctuatie.Daca spuneai ca nu am pus niste virgule corect si ca am niste cuvinte puse aiurea in context te credeam,dar ce zici tu acolo e aiurea.Am scris oricum repede si scriu de pe telefon,si nici nu am fost premiant la gramatica,imi cer scuze,data viitoare cand vedeti postari puse de mine nu mai cititi,sa nu vi se deregleze retina.Ma gandeam ca acest forum este despre pescuit nu despre cum sa scriem corect gramatical,dar se pare ca la fel ca pe orice alt site sau forum,trebuie sa existe niste baieti cu 10 universitati terminate,care nu se pot abtine sa nu arate cat de inteligenti sunt ei,si cum isi pot consuma materia cenusie fiind ironici si aratand greselile altora.