G
George1985
Guest
Unele dintre cele mai bune si prinzatoare rotative, AGLIA nr 2, 3 si 4!
Ale naibii,toate pipa "Lucky Strike"Aglia 3 si 4 Vibrax si diverse nr 2 de clean. Senzatii interesante cu cate o cucoana de 2 kg la mono de 0.18 fara struna.
In general consider rotativa o naluca foarte versatila, care poate acoperi o plaja larga de adancimi. De la topwater si zig-zaguri in ocolirea bradusului, pana la razant cu fundul apei 2-3m, cu mici ruperi de ritm date de cate o structura mai inaltata sau de cate un prag, pe unde pandeste cumatra. Nu este obligatorie o recuperare liniara, se pot aplica recuperari foarte rapide de 1-2m apoi revenirea la ritmul initial. Am inregistrat foarte multe atacuri la schimbarile de ritm/directie.
Rotativa nu imi lipseste niciodata la stiuca si in general da roade atunci cand cumatra face mutre la voblere, linguri sau plastice.
Mai jos cateva de septembrie:Vezi atașament 3791
6 kg
Vezi atașament 3793
4kg
Vezi atașament 3794
Si 2 kg.
Evident la rotativa
e reclama mascata...BUSTEDAl
Ale naibii,toate pipa "Lucky Strike"![]()
La pastrav nu e chiar asa, depinde cit de aproape il vezi. Eu zic ca daca vezi saritura si reusesti sa dai pe aproape, il iei cam la orice. In schimb daca vezi cârdul de pastravi nu-i musai sa si atace vreunul, aici ai sansele cele mai mari cu Meps, asta se roteste "instant" la contactul cu apa si pur si simplu nu-i rezista pastravii. Pe râuri e si mai si, acolo chiar face legea.( dintr-un cârd de pastravi pe lac nu prind mai mult de unul, de abia dupa jumate de ora se linistesc ceilalti, cica ala prins emite niste feromoni sau asa ceva "de frica", ceilalti simt si sunt in alerta...)Mie.mi spunea cineva, ca daca vad eu pestele inseamna ca m.a vazut si el pe mine si pot sa plec linistit.
Cu Aglia m.am convins si eu.
La pastrav nu e chiar asa, depinde cit de aproape il vezi. Eu zic ca daca vezi saritura si reusesti sa dai pe aproape, il iei cam la orice.
a fost cea mai frustranta partida de pescuit la pastrav, asa ca afirmatia ta nu este universal valabila
Ultima jos din dreapta ii un Abu Garcia Toby sau vreo copie facuta de rusiPutinele stiuci prinse au intrat pe:
1) Mepps Aglia nr. 3 si 4
2) Oscilante de 5-7 cm
3) Mepps Aglia nr. 2Vezi atașament 11548
Stiucoasele au preferat lingurile care aveau ceva rosu.
Cele 3 oscilante din dreapta jos sunt primite; au fost folosite cu peste 50 ani in urma, pescarul ar fi avut astazi 90-95 ani.
Presupun ca au prins ceva, la vremea lor.
Vezi atașament 11549