Vali Clean nu ai mai intrebat asta odata? e de ajuns nu trebuie sa scrii peste tot aceeasi intrebare. Esti tanar stii cum sa folosesti tehnologia...
Mersi fain, si fir întins AlexHVali Clean in cazul in care nu ai vazut topicul asta, citeste aici poate iti faci o idee:
https://spinningclub.ro/threads/cele-mai-bune-rotative-pentru-stiuca.192/
Mersi Fain de sfat.Noutatile le afli pe apa,de la an la an sunt altele,intr-un sezon se pot schimba multe in functie de debitul apei,cel mai bine adunati cateva max 20 buc de la mepps,berti,dam,rublex,rapala,panter martin,cormoran....... da cu ele dupa peste,adica mergi la pescuit si baga lanseuri cat cuprinde,chiar daca nu prinzi iti educi mana cum sa lanseze naluca acolo unde vrei,vezi ca s-a scris destule despre ele,ia o foaie de hartie si scrie pe ea ce au recomandat fiecare,cele care sau recomandat cel mai mult sublineaza-le asta daca crezi ca este vreo naluca care prinde cel mai mult.......mergi la magazin si cumpara ce ai subliniat.
Uneori e mai mult vorba de vibratie decat de marimeCe parere aveti de Aglia nr 4 si 5? Mie nu mi se par deloc mari pentru stiuci si cu toate astea se pare ca nr 3 e mai recomandat... mie mi se pare mica..
Eu am Aglia nr.5, bate foarte bine si sunt convins ca daca as persevera cu ea ar prinde stiuca si chiar mare. Dar tocmai marimea ei ma face sa o ocolesc, cu nr.3 prinzi cam tot ce rapeste in apa. Pescuiesc de 2 ani numai pe lacuri submontane, pe Aglia 3 am prins toate speciile de rapitori, mai putin somn caci nu este. Mai ales pastrav... Iar pe 3 intra si stiuca mare, asta am trait-o si pe râu si pe un lac in Norvegia, de exemplu. Pentru mine Aglia nr.3 e naluca suprema, o fi probabil cea mai "turbatã" din cele pe care le stiu...Ce parere aveti de Aglia nr 4 si 5? Mie nu mi se par deloc mari pentru stiuci si cu toate astea se pare ca nr 3 e mai recomandat... mie mi se pare mica..
Au doar 6,5 g, clar ca nu merg atât de departe. Cu un textil subtire si matasos dar totusi rezistent merg ceva mai mult, daca vrei la distanta incearca un Aglia Long Cast, nr.3 are 12g. Da' nu bate ca Aglia clasic, nici una nu bate ca Aglia nr.3. Multi nu dau cu ele fiindca nu-s spectaculoase, corect, da-s prinzatoareInteresant... o sa tin cont! Maine ma duc sa cumpar cateva naluci si o sa achizitionez Aglia 3 si 4. Nu arunci greu cu ele? Par destul de usoare
Alea ușoare merg mai bine. Dacă vrei mari ia Lusox nr. 3Interesant... o sa tin cont! Maine ma duc sa cumpar cateva naluci si o sa achizitionez Aglia 3 si 4. Nu arunci greu cu ele? Par destul de usoare
Daca intra si spinnerbait-ul aici as dori cateva recomandari . La mine Mepps aglia cu buline rosii nr 3 a dat cele mai bune rezultate .