@edd
te rog experimenteaza pe gume mai mari, 10cm preferabil si bila de 5gr si spune-mi cum vine prin apa
La intrebarea asta trebuie sa iti raspunzi singur

timp de experimente nu mai am doar pentru cel de sus,cand am dispozitia necesara,o fac doar pentru ca vreau sa beau o bere de la Sebastian pe care oricum o beam in vara
Ca sa experimentezi astfel de lucruri trebuie bani destui ptr niste carlige simple si duble de calitate care sa fie potrivite ptr gumele de 10cm,si nu vorbesc de un fel,max 3 din fiecare ca sa fie "oabla treaba" daca s-ar da la bucata si as gasi in magazin diferite carlige si marimi nu ar fi o problema ca maine as face-o,aveam ceva prin lucruri dar nu le mai gasesc sau le-am dat,nu mai tin minte exact pentru ca nu ma interesat prea tare,nu mi-a placut si nu aveam avantaje in folosirea acelei ancore unde pescuiesc eu, am facut destule experimente si am lasat pescuitul pe locul 2 asa ca acum pescuitul este pe primu plan mai ales sa imi dobor niste recorduri care sunt tot mai aproape
Singurul avantaj este acela in combinatia de bila si offset cu varful ingropat,exact pentru ce a fost gandita montura,asta o folosesc mai ales cand pescuiesc doar in agataturii,un fel de pescuit extrem printre tufe,copacii,bolovani si mizerie adusa de inundatii,un pescuit care te face sa fi atent si sa iti imbunatatesti tehnica de a prezenta naluca.....