Cheburaska Rig

kingofbeasts

Rod Builder
Carol ia uitate la asta si poti uita de aripioare zimbettt si 50centi se gasesc aici: https://claumarpescar.ro/landk-winged-jig-marimea-l-3-gr.html

edd , aripioare îmi fac gratis din cutii de voblere și alte blistere iar cei 50 de cenți ai mei ( circa 1,5 lei ) merg cam de 9 ori in cei 13 lei cât costa drăcovenia aia smokecare , basca , nici nu prezintă siguranța la peste mare ( dacă se sparge aripioara aia de care legi agrafa pestele s-a cam dus ) . Altfel mișto sistemul dar perfectibil ( sarma aia de care prinzi agrafa ar trebui sa aibă un ochi închis la capăt nu sa se bazeze pe lamelă de plastic la capitolul rezistența ) . Oricum jos palariami-ai dat câteva idei cu shadul cârpa ;)

edd

Somn
Si eu imi fac chestia aia gratis si nu am dat banii zimbettt este usor.......iar combinatia intre guma si dracovenie daca ii dai forma buna la plastic si sarma aduce ca si evolutie la fel ca si un vobler de tip minnow zimbettt numai bun vara zimbettt asta din cauza ca nu prea inghit eu gumele ( fi-mi-ar scarba sa-mi fie :) da,da,da )cu toate ca folosesc asa ceva zimbettt
Am facut doar misto de aripoara aia pe care spuneai ca o pui in fata dar se poate si asa ca in poza zimbettt
Oricum jos palariami-ai dat câteva idei cu shadul cârpa ;)
Acum ai doua idei punkpunkpunk

N

nairda

Guest
Strict din experienta personala. Montura merge foarte bine cu carlig offset + guma pentru asa ceva.
Ancora dubla sau carlig simplu + shad (gen Mann's) = naluca sta pe o parte sau in functie de recuperare se poate roti.
Ancora dubla sau carlig simplu + shad fusiform, grub= merge bine.
Cred ca, cu cat shad-ul este mai burtos parca vrea sa ia rolul unei oscilante, sa se invarta de cateva ori sau mai mult, in functie de viteza de recuperare.
Depinde si de greutatea bilei fata de greutatea shad+carlig.

adiwolf

Moderator
Membru personal
exact.
deci de evitat pt aceasta montura shadurile "cu burta"
am sa revin si cu ceva poze imediat ce imi fac putin timp

adiwolf

Moderator
Membru personal
uite despre ce vorbeam in topic

2019-01-09 18.42.49.jpg
2019-01-09 18.42.59.jpg
2019-01-09 18.43.16.jpg

iar astea sunt ancorele duble cu tija lunga din china, marimile 2/0 si 3/0

2018-12-21 16.18.29.jpg
2018-12-21 16.19.42.jpg
2018-12-21 16.19.51.jpg
2018-12-21 16.20.14.jpg
2018-12-21 16.20.43.jpg
2018-12-21 16.21.02.jpg
2018-12-21 16.21.48.jpg

Wurger

Somn
E, ce parere aveti despre niste oameni care vor sa vanda produsul. Sa moara ma.sa, iti dau toate detaliile in poze, iti arata cu ce se potrivesc, iti spun cum sa le folosesti.
Ok, materialul nu e ca ala din poza, asa lucios si ascutit cu laserul, dar la banii aia, in cutie decenta si la cantitatea aia, chiar sunt consumabile.
In timp ce in alte parti, mai occidentale sau pe la noi, te simti asa, ca si cum ai deranja o ordine astrala. Daca ceri sa pui mana pe o lanseta care apare in stoc dar e de fapt in depozit si pe urma te razgandesti, ti se bate obrazul ca nu o iei.
Ce sa mai zic de prezentarea produselor pe site.uri, cu o poza cat un timbru si o descriere poetica, fara valori la caracteristici care chiar ar recomanda marfa aia.
De cand ma dau pe Aliexpress am vazut o cârcă de produse care, personalizate cu nume autohtone se vand cu de 4 ori pretul. Ba, macar dublu si un pic ca stim toti ca produsele scumpe, nevandabile se tin pe raft cu ajutorul chinezariilor care stau putin in magazin.

De cand ma dau pe Aliexpress am vazut o cârcă de produse care, personalizate cu nume autohtone se vand cu de 4 ori pretul.
Mikado este unul dintre ele,nu că ar avea calitatea proastă însă nici de banii ăia nu-i

Ok, materialul nu e ca ala din poza, asa lucios si ascutit cu laserul, dar la banii aia, in cutie decenta si la cantitatea aia, chiar sunt consumabile.
Consumabile,neconsumabile,cu calitatea cîrligelor nu te joci,dacă pierzi captura vieții din cauza lor?Or fi bune nu zic nu însa nu vreau să le probez într-un șalău de vreo 5kg,dacă l-oi prinde vreodată roflmaooo

adiwolf

Moderator
Membru personal
momentan nu au ruginit dar nici nu am avut timp sa le pescuiesc suficient de mult
totusi, ce am pescuit, nu au ruginit inca

N

nairda

Guest
Sunt bune carligele ? nu ruginesc? Eu am cumparat cateva offseturi de pe aliexpress si au ruginit imediat dupa ce le-am bagat la apa. Au ajuns toate la gunoi.
Ruginesc in cazul in care gumele au ceva sare in ele.

exact.
deci de evitat pt aceasta montura shadurile "cu burta"
am sa revin si cu ceva poze imediat ce imi fac putin timp
gumele gen fishhunter merg bine pe ancorele acestea. Am avut si eu cateva de la un frate de peste Prut, pe care l-am intalnit pe malul Dunarii. In loc de guma avea pestisori facuti din burete, nu de el, asa erau din magazin, din Ucraina.
Nu stiu daca am spus, pe bile eu folosesc mai mult carlige offset.
Daca poti vinde din ele eu astept un raspus.

Ancore bineinteles.

andros

Oblete
salutare!
caut plumbi cheburaska pentru pescuit pe dunare (gramaje mari...60,70,80, 90g). in caz ca are cineva de vanzare, sunt interesat sa cumpar (la pret decent) cate 10 bucati din fiecare gramaj.
cu multumiri

Costi

Stiuca

Daca nu gasesti pe nimeni sa le faca iti poti lua matrita si le torni singur. Sarmele se gasesc de cumparat pe acelasi site, sau cu putin indemanare le poti confectiona singur.

Sus