Clipuri instructiv -educative

Claudiu

Administrator
Membru personal
Foarte misto e, ce inseamna ape cu peste pachete :) interesant e ca nu e speriat dar totusi simte ceva si nu vrea sa manance.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
cei ce mai cred ca pestii nu-s capabili sa invete (atat pentru a-si perfectiona tehnica de vanatoare cat si pentru a se feri ) putina atentie la ceea ce se zice la minutul 32:15- 32:30 si minutul 43 zimbettt
 
Ultima editare:

Claudiu

Administrator
Membru personal
O emisiune pe incinta Cormoran, cum spuneam si altdata, o incinta supra-populata cu stiuca, se pot vedea cat de slabe sunt si majoritatea au urme de la pescuitul excesiv. Dincolo de asta, va las sa va delectati cu secvente de pescuit cu naluci topwater. Nu sunt lucruri de invatat dar ma gandesc ca e placut ochiului.

 
I

ilie

Guest
Filmul asta imi cam da peste cap ideea cum ca acolo unde sta somnul nu mai gasim
alti pesti.Sunt curios daca lucrul asta se intampla doar in perioada rece sau si in lunile de vara.
 
I

ilie

Guest
Asa e,nu e f.adanca apa,dar totusi e 1 Noiembrie...gandescccc Adevarul ca si eu am prins doi somni anul asta in 12 noiembrie pe acelasi loc,cu apa cam ca aici sau poate un pic mai adanca,ceea ce ma face sa cred ca erau grupati spre locul de iernat.
 

edd

Somn
Da.dar nu se pune ca am dat numai intr-o partida si am facut toata coada cu negru si cealalta cu rosu.poate trebuia numai putin asa cum e prezentat,in orice caz la anu incerc numai asa sa vad diferenta.clipul e in 4nov si eu am dat in sept daca aparea mai repede incercam,oricum asta a fost ca nu erau in magazin cele cu spate negru si ideea mi-a dat-o vanzatorul care este si pescar.
 
Sus