Clipuri instructiv -educative

Bună Wurger. Am văzut că doamna e cu vorbitu ,dar la pescuit el explică dânsei ce și cum.Oricum bulgarii au mai mult pește decât noi. Noi tot pe ultimu loc suntem și așa va fi până la adânci bătrâneți.
 

Wurger

Somn
Am intrat pw niste forumuri ale lor. Mult mai putini spinningari ca la noi.
Se plangeau ca pe niste acumulari foste private, actual exploatate jumate cu statul erau sa ia bataie de la unii cu pripoane. Un fir lung legat intre 2 copaci pe un colt al baltii, de care atarna vreo 20 carlige mari cu momeala.
Plus au scos niste plase care nu aveau plutitori la suprafata ci intre ape.
 

Mihai23

Oblete
Nu stiu prin tara cum mai e dar aici e mania serialelor. Mai toata lumea se uita la "The Walking Dead" sau "Game of Thrones". Cum n-am putut sa nu fiu si eu in pas cu "moda" mi-am cautat si gasit un serial la care sa ma uit (ca tot vine seara inainte de a ajunge eu acasa

Am remarcat ceva interesant si adevarat. Aprox la min 15, regretul realizatorului, el profesor fiind, constatind ca in ziua de azi copiii nu mai au placerea mersului in natura si sunt captivi irecuperabili ai electronicelor, smartphones, ipads, videoplayers si alte ragalii din acestea. Personal, folosesc iphone-ul ca sa sun si sa fiu sunat si ma amuz cand toate reclamele prezinta performantele foto ale telefoanelor smart. Deh, este lumea si realitatea in care traim.
 
Ultima editare de un moderator:

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Ma uitam la nenea ăla din fundal ( minutul 2:45) și ma întrebam , oare o fi văzut și avatul? Ce-o fi fost in mintea lui ? :)


După ce Terminați cu visatul zimbettt Luați aminte și la cum și unde joaca balucile alea pentru somn ;)
 
M-am uitat la mai multe clipuri ale tipului și e incredibil ce pescuit poate sa facă. Râuri cu apă atât de limpede în care sa poți vedea atacurile peștilor. Ce adrenalină!
 
Sus