Concurs SpinningClub - Best Pike Release 2016

Claudiu

Administrator
Membru personal
Dragi prieteni iubitori ai spinning-ului,

M-am gandit ca in mijlocul sezonului de pescuit la stiuca sa organizez un mic concurs in care sa ofer si un premiu. Premiul I consta in cea mai indragita lingura a mea si anume Kuusamo Rasanen, doar ca nu este varianta standard ci este o editie limitata, extrem de rara si anume: Kuusamo Rasanen Millenium Edition (anul 2000 si prima din serie). Este o lingura de 8 cm placata cu aur de 24K. Valoarea ei materiala este modica insa ar sta bine in orice colectie a unui impatimit de spinning avand o valoare sentimentala cel putin mare din punctul meu de vedere.
Premiile 2 si 3 sunt tot linguri Kuusamo Zippi, editie limitata si placate cu aur de 24k, editii rare si de colectie.

Concursul suna asa:
Voi premia 3 povestiri cu cele mai mari stiuci prinse si eliberate pe o apa naturala salbatica. Povestirea trebuie sa contina cateva poze, filmarea eliberarii si neaparat un reper pentru a se putea stabili dimensiunea stiucii (daca se poate masura este si mai bine dar nu obligatoriu). Cumulativ in stabilirea premiului va fi si povestea aferenta partidei in care ati prins acea stiuca, detalii despre naluca folosita, combo. Voi premia 3 povesti foarte frumoase insotite de filmari si poze exceptionale.

  • Premiul 1 lingura Kuusamo Rasanen
  • Premiile 2-3 : linguri Kuusamo Zippi, ca in imaginile de mai jos.
Regulament:
  • vor participa doar membrii inscrisi pana la aceasta data si ACTIVI pe forum (pana in data de astazi).
  • stiucile trebuie sa fie prinse pe ape salbatice naturale - aici ma voi baza pe bunul simt al fiecaruia si nu voi cere dovezi. Pentru a nu deturna un concurs al carui premiu nu este valoros insa il consider de bun gust va rog sa fiti cinstiti.
  • Concursul se va termina pe data de 10 Decembrie, deci este suficient timp.
  • Povestirile, pozele si filmarile se vor posta aici.
  • Pozele si filmarea trebuie sa fie de o calitate si claritate foarte buna.
Voi reveni cu poze suplimentare ale cadoului in curand
UPDATE: In urma neintelegerilor generate de ambiguitatea mea in exprimare scriu si aici: stiucile trebuie sa fie prinse in Romania !

Update 2: Din partea lui kingofbeasts : "premiul pentru cea mai mare stiuca prinsa pe un riu sau baraj pe un riu consta intr-un pachet de gume in valoare de 50 de lei in culori si marimi care mi-au dat mie rezultate bune pe apele din tara . Daca respectiva reusita vine si cu o poveste pe masura poate se lasa si cu bonus dar asta vedem atunci."

Succes !Screen Shot 2016-09-15 at 13.50.40.png

Screen Shot 2016-09-15 at 14.36.30.png


Update:
Magazinul Bigfish ni s-a alaturat cu o sponsorizare, singurii care au raspuns pozitiv.
Domnul Marian a fost de acord sa ofere un vobler la alegere castigatorului dintre urmatoarele (culoarea si dimensiunea sunt la alegere in functie dedisponibilitate la momentul respectiv ) :

Pontoon21 Danzante http://bigfish.ro/cautare?term=danzante&shop=

Smith Jib 90/110 http://bigfish.ro/cautare?term=smith jib&shop=

Smith Vaprax 115 http://bigfish.ro/cautare?term=vaprax&shop=

Westin Swim 65/100 http://bigfish.ro/cautare?term=westin swim&shop=


Multimiri magazinului BigFish (www.bigfish.ro) pentru sustinere mai ales ca nu aveau nici o obligatie !

IMG_0510.JPG
 
Ultima editare:

Claudiu

Administrator
Membru personal
Daca stiuca a fost prinsa inainte nu e o problema insa e nevoie si de video si trebuie sa fie de anul asta. Nu e nevoie de martori ca nu stau sa fac ancheta, merg pe bun simt si corectitudine. Stiucile trebuie sa fie romance prinse pe ape naturale, adica sa faca cinste logo-ului spinningclub: pe ape naturale.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Frumoasa initiativa ! toata stima Claudiu si mult cacat pe bat participantilor ! :) ;)
desi in mod normal intre oameni cu bun simt nu-i nevoie de dovezi e mai bine totusi sa fie prezentate si acestea pentru ca vorba aia "frate ca frate dar branza-i pe bani " :p :)
Ps . capturile participante se vor prezenta probabil pe topicul asta ca sa nu apara confuzii
Ps2. daca ar participa exemplare prinse in afara tarii ar fi nedrept pt cei din tara
ps3. o sa ma gandesc la o varianta de a suplimenta si eu premiul cu ceva naluci "prinzatoare"
ps.4 eu nu o sa particip ca si concurent ;)
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Salutare Carol, da povestile vor fi puse aici pe topicul acesta. Pentru a nu aparea discutii (care foarte probabil vor fi) ar fi bine sa apara si astfel de dovezi insa nu voi obliga pe nimeni.
 
D

Deleted member 13

Guest
Pentru a stimula concursul si pentru a evidentia frumusetea ei , daca stiuca castigatoare va fi prinsa in Delta , pe natural nu incinte, cotizez si eu cu ceva la premiu.Inca nu stiu cu ce dar se gasestethumbsuuuup
 

kingofbeasts

Rod Builder
Pentru a stimula concursul si pentru a evidentia frumusetea ei , daca stiuca castigatoare va fi prinsa in Delta , pe natural nu incinte, cotizez si eu cu ceva la premiu.Inca nu stiu cu ce dar se gasestethumbsuuuup
E bine ca nu ne suprapunem ca eu vroiam sa cotizez pentru cea mai mare stiuca eliberata pe apa curgatoare(riu sau baraj pe riu) :p :) ;)
Pescuitul pe balta nu-mi prieste si cum "ce tie nu-ti place altuia nu-i face" ramane riul :)
 
foarte tare initiativa ... o sa-mi incerc si eu "norocul la pesti" asa ca tot nu-s supertitios, noroc la toti va doresc (la pesti binenteles) :p ... sa nu ma injurati prea tare ! bafta!
 
Gherle poti sa dai oriunde si oricand...
Azi am prins prima marlita, dar s-a eliberat singura pana sa pun mana pe ea.
 

kingofbeasts

Rod Builder
@all
In alta ordine de idei, revenind la concursul nostru fara sa mai zgariem inutil retina colegilor cu chestiuni off topic,premiul pentru cea mai mare stiuca prinsa pe un riu sau baraj pe un riu consta intr-un pachet de gume in valoare de 50 de lei in culori si marimi care mi-au dat mie rezultate bune pe apele din tara . Daca respectiva reusita vine si cu o poveste pe masura poate se lasa si cu bonus dar asta vedem atunci.
Pentru varianta de expeditie cea mai buna o sa ma pun de acord cu fericitul norocos la momentul respectiv (fericit datorita capturii nu premiului :) :p ). Singura rugamite e ca beneficiarul premiului sa-mi confirme primirea lui . Fire intinse tuturor ! ;)
 
Ultima editare de un moderator:

adiwolf

Moderator
Membru personal
Stoica Silviu

"domnule Adi" ?!! da ce ti-am facut ?! habarnam
acuma, lasand gluma la o parte, chiar a fost una dubla, dar............filmarea de pe GoPro este fix nimic capzid
am o caruta de draci din cauza asta si mai ales ca partida de duminica a fost cu peste 17 filmari, aveam material pentru toata iarna, iar pe filmare se vede orice numai pestii prinsi si eliberati, NU capzidnervosraunervosrau
mor de ciuda din cauza asta, insa este prea tarziu, am ramas doar cu pozele, bune si alea, dar.........crybaby

p.s. pe forumuri de regula nu ne prea "domnim", este suficient sa ne respectam opiniile nnnoroc
 
Sus