Salutare !
Astăzi am participat la a patra etapă a campionatului național de Street Fishing, care a avut loc la Sibiu pe râul Cibin !
Am reusit sa obtin locul 1 din 56 de concurenți!
A fost un concurs ușor din punct de vedere al abordării peștilor după părerea mea dar a fost al naibii de greu din punct de vedere al abordării locurilor in care am pescuit din cauza accesului foarte greu sau imposibil ( intratul in apă este interzis )
Din cele 28 de echipe formate doar două echipe am tatonat locurile respective dar după vreo 20 de minute am rămas doar eu cu colegul meu, cealaltă echipă a renunțat la acele locuri!
Am pescuit pe toată pista , am prins 3 pești pe locurile bătute de toată lumea iar apoi restul peștilor i-am prins în acele locuri mai sus menționate!
La început am prins la rotativă apoi a trebuit să schimb si sa alternez mereu nalucile( rotativă, gumă, vobler ) si in acest fel mai reușeam să pacalesc cate unul ! Au punctat cei mai mari 10 pesti , eu am reușit să prind 13 cleni !
Râul Cibin , de-a lungul orașului Sibiu este un adevărat cimitir pentru naluci din cauza gunoaielor aflate pe fundul albiei( din ce am auzit de la concurenți s-au pierdut peste 100 de rotative si voblere in timpul concursului, 4 rotative am pierdut eu dar un concurent a zis ca a pierdut vreo 14-16 Ars si peste 20 de Down...JALE din acest punct de vedere!
Un aspect negativ este faptul că râul se tulbură foarte tare la anumite ore , crește și scade brusc ! S-a pescuit individual cu toate că eram doi in echipă in urma tragerii la sorți,
fiecare eram arbitrul si martorul celuilalt! Asa este regulamentul la Street Fishing!