Cu ce ați prins cel mai mare șalău ?

gandesccccCel mai mare șalău?nanana
Au fost vreo 2 mai răsăriti,nu stiu care dintre ei era mai mare,cred ca pe la vreo 3 kile batea fiecare.
Unul a mușcat un Keitech Ayu de 4" iarna pe la începutul lui februarie,asa slab a fost țacul încât am crezut ca am scos una din miile de cârpe din canal,iar unul intr-o toamnă pe un Cannibal shad de 8 cm firetiger,doar ca la asta i-am simțit zbicitura,aia inconfundabilă.peacefingers
 

anem

Biban
cel mai mare ... un vibe facut de mine de vreo 9,5 cm si vreo 70 de grame cu textil de 40 lbs și înaintași de 1 mm in timp ce căutam somnul.

l-am scos afara ca pe slap in mai puțin de 30 de secunde. Avea vreo 74 de cm parca.

Dar ... cel mai mare e unul scăpat de fapt. Pe un Kopyto de 7,5, verde cu glitter pe un jig de vreo 10g, noaptea de-a lungul malului pe echipamentul dedicat. Sunt convins ca avea 1 m lungime ... era obosit la vreun metru distanță de mine și culcat pe-o parte ... dar datorită lipsei de acces la apa atâta m-am fâțâit pe mal pana l-am scăpat.
 

OvidiuN

Oblete
De curiozitate și pentru ca avem destui pescari de șalău pe aici , as fi curios ce năluca v-a adus PB-ul la aceasta specie ?

La mine e un Relax Diamond de 12 cm pe bila de 16 gr ,cu un șalău peste 6 kile , iarna pe curent mic apa pana-n 4 metri .
Eu, cel mai mare, 6,8 kg l-am luat la o guma de la Relax, Ohio de 10,culoare galben cu negru, apa la 3m,curent moderat multă piatra pe fund, insistat pe loc....
 
Sus