• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Cu ce ați prins cel mai mare șalău ?

gandesccccCel mai mare șalău?nanana
Au fost vreo 2 mai răsăriti,nu stiu care dintre ei era mai mare,cred ca pe la vreo 3 kile batea fiecare.
Unul a mușcat un Keitech Ayu de 4" iarna pe la începutul lui februarie,asa slab a fost țacul încât am crezut ca am scos una din miile de cârpe din canal,iar unul intr-o toamnă pe un Cannibal shad de 8 cm firetiger,doar ca la asta i-am simțit zbicitura,aia inconfundabilă.peacefingers
 
cel mai mare ... un vibe facut de mine de vreo 9,5 cm si vreo 70 de grame cu textil de 40 lbs și înaintași de 1 mm in timp ce căutam somnul.

l-am scos afara ca pe slap in mai puțin de 30 de secunde. Avea vreo 74 de cm parca.

Dar ... cel mai mare e unul scăpat de fapt. Pe un Kopyto de 7,5, verde cu glitter pe un jig de vreo 10g, noaptea de-a lungul malului pe echipamentul dedicat. Sunt convins ca avea 1 m lungime ... era obosit la vreun metru distanță de mine și culcat pe-o parte ... dar datorită lipsei de acces la apa atâta m-am fâțâit pe mal pana l-am scăpat.
 
De curiozitate și pentru ca avem destui pescari de șalău pe aici , as fi curios ce năluca v-a adus PB-ul la aceasta specie ?

La mine e un Relax Diamond de 12 cm pe bila de 16 gr ,cu un șalău peste 6 kile , iarna pe curent mic apa pana-n 4 metri .
Eu, cel mai mare, 6,8 kg l-am luat la o guma de la Relax, Ohio de 10,culoare galben cu negru, apa la 3m,curent moderat multă piatra pe fund, insistat pe loc....