Cum intepati?

Fabian

Biban
Nu mai intep exagerat de cand am renuntat la lansete moderate sau moderat-fast cu care am pescuit o perioada destul de lunga din activitatea mea, de atunci am si multe rateuri :) cu cei care ii simt mici le dau teapa usoara, iar cu cei mai imbracati... dau mai rar de ei @sibiu-brasov dar... alaltaieri am rupt un jig intr-o intepatura mai zdravana.. este chiar a doua oara cand mi se intampla asta cu jiguri "fudo" pe care continui sa le achizitionez pe fuga mereu :))
 

mihai2002

Biban
Desi sunt mai la inceput in ale spinning-ului si nu am avut cine sa ma invete .... la inceput nu intepam foarte tare ii cam mingiiam si aveam f multe rateuri,fie erau agatati doar in virful cirligului si la prima slabire a firului plecau ... adica ii tiriiam citiva metri dupa ce intepam si se dezgatau, asa ca am inceput sa intep mai din fundul gradinii iar numarul rateurilor a scazut simtitor,,,probabil ca cei care sunt agatati doar intr-o pielita ii mai pierd dar pe cei care sunt agatati in zona placii osoase din cerul gurii nu ii mai pierd iar din ce am observat salaul se agata acolo in 50% din cazuri
Cum nu folosesc lanseta extra fast adica rangute ci mai degraba lansete mai blinde poate medium spre fast sau fast o teapa in forta consider ca e necesara pentru a penetra corect oasele din gura salaului saonului sau a stiucii(cum am pescuit o perioada si la clonc cred ca m-am obisnuit de acolo sa dau teapa puternica )
 
Ultima editare:
Sus